Dosarul Transferurilor, verdict final pe 26 octombrie. Borcea îşi ia pulsul la tribunal VIDEO

Greii din fotbalul românesc sunt la un pas de a primi un nou verdict în dosarul transferurilor. Curtea de Apel Bucureşti a respins cererile avocaţilor, pentru noi probe, şi a stabilit că pe 26 octombrie procesul se va judeca.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 16:01
Dosarul Transferurilor, verdict final pe 26 octombrie. Borcea îşi ia pulsul la tribunal VIDEO

Şapte dintre inculpaţii în Dosarul Transferurilor au venit la Curtea de Apel Bucureşti, pregătiţi pentru o amânare. Asta pentru că Gigi Neţoiu a lipsit de la judecată. Numai că planurile le-au fost date peste cap de către judecători, care au stabilit continuarea procesului şi finalizarea lui pe 26 octombrie.

În sală, Cristi Borcea şi-a luat pulsul de două ori. La ieşire însă a spus că a fost doar de control. „Sunt cardiac, trebuie să-mi iau pulsul de trei ori. Oricum tot achitare va fi, sunt nevinovat„, a spus Borcea.

În ciuda faptului că judecătorii le-au respins probele, inculpaţii au părut încrezători în verdict. „Ţinând cont că sunt nevinovat, tot achitare va fi„, a spus şi preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu.

Tribunalul Bucureşti i-a achitat pe cei 8 grei ai fotbalului românesc, pe motiv că faptele nu există. DNA a făcut apel şi susţine că transferurile făcute ilegal au prejudiciat stat cu 1,5 milioane de dolari.