Ultima oră! Două avioane s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit!

Două avioane de luptă ale forțelor aeriene indiene s-au prăbușit, în urma unui accident, la aproape 300 de kilometri de New Delhi. Pilotul a murit, au transmis oficiali ai forțelor aeriene indiene.

28 ian. 2023, 13:23
Ultima oră! Două avioane s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit!

Update. Cel puţin un pilot al Forţelor Aeriene Indiene (IAF) a decedat sâmbătă, după coliziunea între două aparate ale aviaţiei militare indiene, care s-au prăbuşit în timpul unui exerciţiu de rutină, la Madhya Pradesh, în centrul ţării, a indicat o sursă citată de EFE.

Citește și Pasager mort în avion din cauza unui infarct. Alertă pe aeroport

„Aeronavele se aflau într-o misiune operațională de antrenament. Unul dintre piloții implicați a suferit răni mortale. A fost dispusă o anchetă pentru a stabili cauza accidentului”, au declarat oficialii indieni într-un comunicat.

Incidentul tragic s-a petrecut în apropiere de orașul Gwalior din statul Madhya Pradesh. Una dintre aeronave a căzut în Madhya Pradesh, iar cealaltă în statul vecin Rajasthan.

Citește și Avion prăbuşit, niciun pasager nu a supravieţuit. Primele imagini de la locul tragediei

Autoritățile nu au făcut precizări cu privire la tipul aeronavelor implicate în accident, însă presa străină spune că ar fi vorba despre un Sukhoi-30 și un Mirage 2000.