Două femei în vârstă de 82, respectiv 87 ani, printre pacienţii vindecaţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean Arad

Două femei în vârstă de 82 și 87 ani au fost declarate vindecate de coronavirus, au transmis, miercuri, reprezentanții Spitalului Arad, unde cele două au fost internate. 

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 11:23
Două femei în vârstă de 82, respectiv 87 ani, printre pacienţii vindecaţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean Arad

Prima pacientă, în vârstă de 82 de ani, a fost externată săptămâna trecută, în timp ce a doua a fost externată astăzi. Ambele paciente s-au vindecat în urma infecției cu coronavirus.

Citește și: Klaus Iohannis: „După data de 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măşti”

„O pacientă de 87 de ani a fost vindecată de COVID-19 la Arad! Vă anunțam săptămâna trecută despre externarea unei paciente de 82 de ani vindecată de virusul COVID-19 și iată că astăzi (miercuri – n.r.) putem spune că o altă doamnă, de 87 de ani tot din Arad, a fost externată și vindecată de COVID-19”, au transmis reprezentanții Spitlaului din Arad.
Potrivit lor, cele două paciente demonstrează că medicii pot vindeca de COVID-19 indiferent de vârstă.

Coronavirus în România. 468 de cazuri de COVID-19 în 24 de ore

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns miercuri la 9.710. Cea mai gravă situaţie este la Suceava, unde s-au înregistrat până acum 2.372 de cazuri. În Bucureşti au fost raportate în total 1.050 de persoane infectate. La ATI, în acest moment, sunt internați 288 de pacienți.

Până astăzi, 22 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 508 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 468 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 288 de pacienți.