Două eleve de clasa a V-a au bătut o colegă. Incident grav într-o școală din Câmpina

Incident șocant la o școală din Câmpina, județul Prahova. Două eleve de clasa a V-a au bătut o colegă, chiar în sala de clasă. Martori la întreaga scenă au fost câțiva elevi care nu au intervenit. Conducerea școlii face anchetă.

16 ian. 2023, 16:02
Două eleve de clasa a V-a au bătut o colegă. Incident grav într-o școală din Câmpina

Bătaie la Școala Centrală din Câmpina. Două eleve de clasa a V-a au bătut crunt o colegă. Fata de 11 ani a fost lovită fără milă cu palmele peste față. La agresine au fost martori mai mulți colegi ai fetelor, iar incidentul a fost filmat și distribuit pe rețele de socialozare.

Imaginile au ajuns la profesori, dar și la Poliție.

„Ne-a parvenit și nouă filmulețul postat pe o rețea de socializare. Se vor întruni comisiile de anchetă inclusiv cea antibullying. Este un incident singular și, evident, se vor lua măsuri disciplinare împotriva celor două bătăușe. Părinții au fost chemați și ei la școală și, în funcție de rezultatul anchetei, se poate ajunge la scăderea notei la purtare, la finele anului școlar. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Florentina Dumitrașcu, directorul Școlii Centrale Câmpina, citată de observatorulph.ro.

Citește și: NU e glumă: Ministerul de Finanțe oferă 10 lei părinților români pentru a-i încuraja să-și înscrie copiii la școală

Agresiunea de la școală este anchetată și de polițiști.

”La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că într-o unitate de învăţământ din municipiu a avut loc un conflict între trei minore. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, au anunţat reprezentanţii IPJ Prahova.

Citește și: Noi reguli de admitere la liceu. La ce materii vor da examen elevii în funcție de profilul ales. Cât va mai conta nota de la Evaluare Națională – SURSE