Două femei au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni. Una şi-a pierdut viaţa

O femeie de 55 de ani a murit, iar alta de 57 de ani a fost rănită grav în urma unui accident produs luni seara pe trecerea de pietoni de lângă Popasul Sineşti, din judeţul Ialomiţa. Femeia rănită a fost preluată cu un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Bucureşti.

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 18:42
Două femei au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni. Una şi-a pierdut viaţa

Accidentul a avut loc după ce două autoturisme care circulau dinspre Bucureşti spre Urziceni au acordat prioritate de trecere celor două femei din Capitală care traversau Drumul Naţional 2, însă o altă maşină care circula dinspre Urziceni spre Capitală le-a lovit în plin, una dintre victime decedând pe loc, iar cealaltă fiind rănită grav.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, primele date ale anchetatorilor arată că autoturismul care a provocat accidentul aparţine unui tânăr din municipiul Brăila, în vârstă de 25 de ani, care conducea maşina, iar după ce femeile aflate pe trecerea de pietoni, ambele din Bucureşti, au fost lovite, cele două autoturisme care le-au acordat prioritate au fost lovite de autovehiculul care a provocat accidentul.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, ambulanţa şi SMURD din Urziceni, iar medicii au constatat decesul femeii de 55 de ani şi au acordat primele îngrijiri medicale femeii de 57 de ani, aflată în stare gravă. Femeia, cu multiple traumatisme cranio-cerebrale şi fracturi, a fost stabilizată de către medici până la sosirea elicopterului, chemat de urgenţă la faţa locului.

La ora transmiterii acestei ştiri, elicopterul SMURD a preluat pacienta rănită grav în urma accidentului şi a decolat spre Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Traficul rutier de pe DN 2 în zona popasului Sineşti a fost blocat timp de câteva minute pentru a permite aterizarea în zonă a aparatului de zbor, în prezent circulaţia în zonă desfăşurându-se normal.