Două Ferrari, făcute praf după ce au lovit, în acelaşi timp, gardul unei case. Unul dintre bolizi a luat foc VIDEO

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc în Italia, fiind implicate două autoturisme Ferrari. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere video ale proprietăţii pe care s-au oprit cele două maşini.

07 mart. 2023, 14:55
Două Ferrari, făcute praf după ce au lovit, în acelaşi timp, gardul unei case. Unul dintre bolizi a luat foc VIDEO
Două Ferrari, făcute praf după ce au lovit, în acelaşi timp, gardul unei case. Unul dintre bolizi a luat foc

Două Ferrari, făcute praf într-un accident simultan. O întrecere între două mașini de lux s-a terminat cu două spitalizări, în Italia. Șoferii au ratat curba și au intrat în gardul unei vile. Unul dintre bolizi a luat foc a fost nevoie de intervenția pompierilor, anunţă Rai News. La fața locului au intervenit medici, carabinieri, poliția rutieră și echipa de pompieri, care a stins flăcările.

Citeşte şi: Momentul dramatic al ciocnirii celor două trenuri din Grecia. Bilanțul a ajuns la 46 de morți. Mărturiile terifiante ale supraviețuitorilor VIDEO

La volanul celor două mașini – una pe benzină și cealaltă un model hibrid – se aflau doi bărbați de naționalitate belgiană. în vârstă de 50 și, respectiv, 54 de ani, dintre care unul ușor rănit, care se aflau în vacanță cu prietenii. La bordul unuia dintre cele două vehicule se afla și un pasager.

Citeşte şi: VIDEO Un jandarm a zgâriat intenţionat maşina unui bucureştean care parcase neregulamentar. Reacţia instituţiei: „Este un comportament care nu se justifică în nicio situaţie”

Dublul accident, care a avut loc la Osimo (Ancona, Italia), a fost filmat de camerele de supraveghere montate pe vila respectivă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de A1 Garage | Ryan M. (@a1_garage)