Reacţie neaşteptată la Insula Iubirii. Ce au spus Rareş şi Bogdan după ce și-au văzut iubitele sărutându-se

Reacţie neaşteptată la Insula Iubirii. Spiritele au început să se încingă încă din primul episod. Concurenţii au venit în acest show pentru a-şi testa relaţia. În sezonul șase, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine.

10 mai 2022, 12:11
Reacţie neaşteptată la Insula Iubirii. Ce au spus Rareş şi Bogdan după ce și-au văzut iubitele sărutându-se
Concurenţii au venit în acest show pentru a-şi testa relaţia

Reacţie neaşteptată la Insula Iubirii. Noul sezon de la Antena 1 a fost unul dintre cele mai așteptate de către fani. Cinci cupluri au acceptat provocarea vieții lor, unde zece ispite feminine și alte zece masculine sunt pregătite să seducă și să dezvăluie cele mai ascunse secrete din viața concurenților.

Citeşte şi: Insula Iubirii 9 mai 2022. Rareş este şocat de atitudinea Ceraselei: „Dacă ştiam că e aşa, nu mai veneam”

Reacţie neaşteptată la Insula Iubirii

Rareș formează un cuplu cu Cerasela, respectiv Bogdan și Celia sunt împreună de ceva timp. După ce și-au văzut iubitele sărutându-se la Insula Iubirii, cei doi au avut o reacție neașteptată. „Cine credeți voi că s-a sărutat?‘, întreabă Radu Vâlcan, înainte de a le arăta băieților filmulețul.

Un băiat și o fată”, răspund ei. „Eu sustin părerea lui Bogdan, poate fi din partea oricui‘, mai spun ei.

Cu siguranță, cred că una dintre prietenele noastre s-a distrat mai mult decât ar fi trebuit. Eu nu cred că a fost vorba de un sărut, ci un pupic pe obraz. Nu mi-ar plăcea, dar aș vrea să văd și contextul„, au mai spus aceștia.

Imediat după ce au văzut filmulețul, Bogdan și Rareș au spus tot ce au pe suflet: „Eu i-am spus și ei că nu m-ar deranja dacă s-ar pupa cu o fată”, a concluzionat Bogdan.

Eu mă așteptam la treaba asta, ea a mai încercat, o pot numi bisexuală, îi plac și fetele și băieții. S-a creat o chimie cu partenera lui Bogdan. Poate fi liberă să facă ce vrea”, a replicat și Rareș, iubitul Ceraselei.

Cerasela l-a dus pe Daniel în Camera Liberă

Cerasela este una dintre cele mai dezinhibate concurente, cel puţin asta a demonstrat până în acest moment. După ce a fost protagonista primului sărut pe insula fetelor, cu Celia, concurenta are curaj să intre în Camera Liberă împreună cu unul dintre băieții.

Ispita Daniel a început să flirteze cu Cerasela încă de când au păsit pe insula fetelor. Concurenta a simţit nevoia să lămurească anumite aspecte şi l-a invitat pe Daniel în Camera Liberă.  Toți s-au așteptat să se întâmple ceva mai mult între ei în Camera Liberă, dar cei doi au purtat doar o conversație lejeră în care își spuneau unul altuia temerile și impresiile.

L-am luat pe Daniel în Camera Liberă pentru a-i explica limitele mele, pentru a-i spune ce m-a făcut să mă retrag, pentru a mă cunoaște și pentru a se opri din a face acele glume și acele atingeri. Neîncrederea în mine vine din copilărie.

Eu am crescut fără tată, am fost crescută de bunici și nu mi s-a spus niciodată că sunt frumoasă, și nu m-am simțit niciodată frumoasă și n-am știut să mă fac frumoasă. Nu mă prefac, am două personalități: vreau să par încrezătoare, dar sunt și emotivă’’, a mărturisit Cerasela.