Două persoane au fost rănite după ce autoutilitara în care se aflau, condusă de un bărbat băut, s-a izbit de un autotren, în Vâlcea

Două persoane au fost rănite, marți după-amiază, după ce autoutilitarea în care se aflau s-a ciocnit cu un autotren, în județul Vâlcea.

19 sept. 2023, 19:05
Două persoane au fost rănite după ce autoutilitara în care se aflau, condusă de un bărbat băut, s-a izbit de un autotren, în Vâlcea
Accident cu doi răniți în Vâlcea

Două persoane au fost rănite, marți după-amiază, după ce autoutilitara în care se aflau și care era condusă de un bărbat băut s-a ciocnit cu un autotren, în zona localității Seaca, județul Vâlcea. Traficul pe DN7 a fost blocat pe ambele sensuri.

Citește și: Accidentul de pe A1, în care cinci muncitori au murit în microbuzul strivit între două TIR-uri, a fost filmat VIDEO

Potrivit IPJ Vâlcea, din verificările preliminare s-a stabilit că a avut loc o coliziune între un autotren și o autoutilitară, iar în urma impactului au fost rănite două persoane din autoutilitară. Acestea au fost transportate la spital.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, conducătorul autoutilitarei având o concentrație de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la celălalt rezultatul a fost negativ.

Citește și: Tragedie naţională: accident soldat cu 24 de morţi şi 21 de răniţi. A fost activat codul roşu!

Conform Centrului Infotrafic, circulația rutieră este oprită în ambele sensuri, estimându-se reluarea circulației după ora 15.30.

„În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, din autoutilitară, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, conducătorul autoutilitarei având o alcoolemie de 1,02 mg/ l alcool pur în aerul expirat, iar la celălalt rezultatul a fost negativ”, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.