Două persoane din Dolj au fost rănite în urma unei explozii provocate de o petardă

Două persoane din judeţul Dolj, un tânăr de 15 ani şi vărul său în vârstă de 37 de ani, au fost răniţi în explozia unei petarde. Incidentul s-a petrecut joi seara, iar în urma acestuia, adolescentul a ajuns la spital. 

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 19:54
Două persoane din Dolj au fost rănite în urma unei explozii provocate de o petardă

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi, joi seara, cu privire la faptul că, din curtea unei locuinţe din comuna Călăraşi, s-a auzit o explozie. Se pare că cei doi veri au folosit o petradă pentru a se distra, iar totul a degenerat într-o explozie. În urma accidentului, adolescentul de 15 ani transportat la Bucureşti cu arsuri în zona feţei.

„Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 37 de ani şi un minor de 15 ani, ambii din comuna Călăraşi, care prezentau răni, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, la respectiva locaţie, poliţiştii au găsit 6 articole pirotehnice din categoria petardelor, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Citeşte şi: Explozie urmată de incendiu la uzina de armament de la Cugir. Femeia rănită a fost transportată cu elicopterul în Capitală

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările urmând a fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La acest eveniment a intervenit elicopterul SMURD pentru a-l transporta pe adolescent la Bucureşti, acesta suferind arsuri faciale. De asemenea, bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la spital, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj. 


loading...
Partenerii noștri