EXPLOZIE la un CABINET MEDICAL din Cluj-Napoca. Două persoane au fost rănite VIDEO

Două persoane au fost rănite, marţi, în urma unei explozii produse într-un cabinet medical din Cluj-Napoca, deflagraţia având loc la o sobă de teracotă, potrivit România TV

RomaniaTV.net
01 oct. 2013, 11:43
EXPLOZIE la un CABINET MEDICAL din Cluj-Napoca. Două persoane au fost rănite VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj Cluj, Andrei Biriş, a declarat că explozia a avut loc marţi, în jurul orei 14.00, într-un imobil de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Din primele cercetări, se pare că o sobă de teracotă cu regulator de gaz ar fi explodat într-un apartament în care funcţionează un cabinet medical, iar în urma deflagraţiei două din cele trei persoane aflate în cabinet au fost rănite şi duse la spital.

„Este vorba despre o explozie de mică intensitate a unei sobe cu regulator de gaz”, a afirmat Biriş.

Potrivit acestuia, structura de rezistenţă a apartamentului nu a fost afectat în urma exploziei şi nici alte clădiri din zonă.

Marţi, a mai avut loc o explozie puternică într-un bloc din Reşiţa. Opt apartamente au sărit în aer, iar o femeie a fost găsită moartă sub dărâmăturile de pe trotuarul din faţa blocului afectat. De asemenea, mai multe persoane au fost rănite şi transportate la spital. În plus, bucăţi din balcoane au căzut peste maşinile parcate lângă bloc.

VEZI ŞI Imagini INCREDIBILE cu blocul distrus de o explozie, în Reşiţa. Bucăţi din apartamente, pe trotuar VIDEO