Două şcoli din Constanţa trec la scenariul roşu după ce au fost confirmate cazuri de COVID în rândul angajaţilor

Publicat: Marţi, 15 Septembrie 2020 20:04 // Actualizat: Marţi, 15 Septembrie 2020 20:04 // Sursa: romaniatv.net

Prefectura Constanţa a anunţat că şapte unităţi de învăţământ şi-au modificat scenariile de funcţionare. Două şcoli vor trece la scenariul trei, cu cursuri online, după ce au fost confirmate cazuri în rândul angajaţilor, iar alte cinci vor intra în scenariul unu, cu prezenţa elevilor în bănci.

Prefectul judeţului a convocat pe data de 15 septembrie, o şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), pentru a supune la vot, în sistem electronic, hotărârea numărul 26 a CJSU Constanţa. Aceasta prevede ca şapte unităţi de învăţământ să îşi schimbe scenariul de funcţionare, în funcţie de modificările constatate de reprezentanţii ISJ Constanţa şi DSP Constanţa.

Citeşte şi: Alertă la o şcoală din Bucureşti. Copil cu tată infectat cu coronavirus, adus alături de ceilalţi copii

Prin urmare, Grădiniţa cu Program Normal şi Prelungit „Colibri" Constanţa va trece de la scenariu 1, la scenariul 3 (doar pentru grupa mare), până pe data de 28 septembrie, ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2 a unui cadru didactic, care a intrat în contact şi cu o parte dintre preşcolari.

Liceul Teoretic „Ovidius" Constanţa va trece de la scenariul 2 la scenariul 3, până pe data de 29 septembrie, după confirmarea a patru cazuri de coronavirus în rândul angajaţilor. 

De asemenea, "Cinci unităţi din localitatea Amzacea (Şcoala Generală Nr. 1, Şcoala Generală Nr. 2 General Scărişoreanu, Grădiniţa cu Program Normal Amzacea, Grădiniţa cu Program Normal General Scărişoreanu şi Grădiniţa cu Program Normal Casicea), vor trece de la scenariul 2, la scenariul 1, fundamentarea iniţială nefiind elocventă, în condiţiile unei rate a incidenţei cumulate de 0 în ultimele două săptămâni", se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cazuri covid Constanţa coronavirus elevi scenarii şcoală
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H