Accident cu cinci victime în judeţul Olt. Traficul se desfăşoară pe un singur sens

Un microbuz a fost implicat marți dimineața într-un accident pe DN 65, în apropierea comunei Bobicești, județul Olt. Cinci persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului.

31 aug. 2021, 08:34

Accident în judeţul Olt. Potrivit IPJ Olt, accidentul a avut loc marți dimineața pe DN 65-E574, în afara comunei Bobicești, zona Pădurea Saru.

Din primele cercetări, polițiștii ajunși la fața locului au constatat că microbuzul care se deplasa dinspre Slatina către Balș a intrat într-un copac.

Conform Poliției Olt, cinci persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului.

„La data de 31 august a.c., ora 07.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65-E574, în afara comunei Bobicești, zona Pădurea Saru.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur vehicul, respectiv un autovehicul(8+1) cu persoane, ce se deplasa pe direcția Slatina către Balș și care a lovit un copac”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Accident în judeţul Olt. Cinci victime rănite au fost transportate la spital

„Șoferul autoturismului, conștient, a rămas încarcerat și a fost extras din autoturism. Cele cinci victime sunt în curs de monitorizare și vor fi transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, conform Olt-alert.ro.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Traficul în zonă se desfășoară alternativ pe un singur sens.

Citeşte şi: Un copil dintr-un centru de plasament, lăsat să agonizeze după ce a fost lovit de maşină. Revoltător cum responsabilii au încercat să muşamalizeze cazul: „Zicem că a căzut” VIDEO