Două studente, lovite în plin pe trecerea de pietoni. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Două fete de 19 ani au fost lovite de o maşină pe trecerea de pietoni la Mamaia, în faţa Satului de Vacanţă. Accidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere instalate în zonă.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 12:02

Accidentul rutier din Mamaia a fost provocat de handbalistul Alexandru Viorel Şimicu, de la HCM Constanţa. Sportivul le-a lovit cu maşina două studente de 19 ani, când acestea traversau regulamentar, dar susţine că nu le-a văzut înainte de momentul impactului.

„Mergeam în paralel cu o maşină de şcoală de şoferi, iar la un moment dat maşina respectivă a mărit puţin viteza. Fetele s-au strecurat prin spatele acesteia. Nici măcar nu le-am văzut, mi-au sărit în faţă. Voi merge la spital să văd ce spun medicii”, a spus Alexandru Şimicu.

Fetele acuzau dureri la mâini şi picioare şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice.

Alexandru Viorel Şimicu este un cunoscut handbalist din Timişoara, care activează la HCM Constanţa, jucând pe postul de inter stânga. El a evoluat în trecut la Poli Timişoara şi este considerat unul dintre cei mai promiţători jucători din ţară. Urmează ca poliţiştii să stabilească cum s-a întâmplat accidentul.

Accidentul din Mamaia vine după ce săptămâna trecută o tânără de 19 ani din Constanţa a fost lovită mortal de un şofer, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Ea se afla împreună cu părinţii şi fratele ei când s-a produs tragedia. Cu toţii se îndreptau către casă.

Citeşte şi: Mesajul TULBURĂTOR postat pe Facebook de iubitul fetei ucise pe trecerea de pietoni

Şoferul nici măcar nu a încercat să frâneze. Mai mult de-atât, el a abandonat maşina şi a fugit de la locul faptei.