Două surori gemene s-au căsătorit cu doi fraţi gemeni şi sunt amândouă însărcinate

Două surori gemene identice s-au căsătorit cu doi frați gemeni identici și sunt amândouă însărcinate, informează Daily Mail.

RomaniaTV.net
14 mart. 2017, 14:44

Surorile Asyl și Aiym Binazarova și frații Zholdasbek și Torebek Tolepbergenuly, din Kazahstan, s-au căsătorit acum doi ani în cadrul unei ceremonii comune la care atât miresele, cât și mirii au avut ținute identice.

Ambele surori sunt însărcinate, iar asemănările nu se opresc aici: ambii frați sunt medici veterinari stagiari și surorile urmează amândouă studii pentru a deveni profesoare, iar cuplurile chiar trăiesc împreună într-o singură casă.

Cei patru s-au întâlnit după ce Zholdasbek a început o conversație cu Asyl într-un magazin — și chiar a întrebat-o în glumă dacă are o soră pentru fratele lui geamăn. El a fost șocat când ea i-a răspuns da și i-a explicat că are la rândul ei o soră geamănă identică, relatează marți agenția MIA.

Cele două cupluri s-au căsătorit după ce s-au îndrăgostit la prima vedere. Totuși Zholdasbek și Torebek, de 23 de ani, recunosc că, uneori, le este greu să-și deosebească soțiile.

De când s-au căsătorit, ambele cupluri au devenit părinți. Zholdasbek și Aiym au un fiu, în timp ce Torebek și Asyl au o fiică.

Cele două familii trăiesc împreună într-un apartament de trei camere, dar plănuiesc să-și construiască locuințe proprii.

Cuplurile de gemeni au făcut senzație pe internet, mulți internauți speculând dacă bebelușii pe care-i așteaptă nu vor fi tot gemeni.