Două vedete autohtone, surprinse în ipostaze intime pe plajă. Imagine incendiară scăpată pe internet FOTO

Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu s-au fotografiat într-o ipostază incendiară pe plajă, iar poza a fost postată pe un cont de socializare chiar de vedeta reality-showului Survivor.

31 iul. 2020, 10:37

Cristina Șișcanu este urcată pur și simplu peste soţul ei și îl strânge în brațe. Fotografia este realizată din spate, iar cadrul are o vedere generoasă către partea dorsală a vedetei, care este în costum de baie.

„Dor de vacanță”, este comentariul Cristinei Șișcanu, semn că imaginea nu este neapărat una nouă. Chiar dacă nu ține cont de părerile negative ale oamenilor, vedeta a decis să-și oprească comentariile de postare, pentru cârcotașii care aveau de gând o critice.

Cristina Şişcanu şi-a etalat formele la plajă. Fanii au fost dezamăgiţi: „În ce fel te bronzezi cu costumul ăla de baie?”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar împreuna au o fiică, pe micuța Petra.

„Relaţia noastră de cuplu s-a născut dintr-o dragoste foarte puternică, dintr-o atracţie. Suntem împreună de 10 ani, eu cred că atunci când doi oameni se cuplează, singurul lucru pentru care o fac trebuie să fie iubirea şi atracţia, dar nu e suficient. Dacă e vorba doar de o atracţie fizică, şi alte lucruri nu se potrivesc, nu cred că poate să dureze în timp. După aceea e important să ai cam aceleaşi viziuni despre viaţă ca o relaţie să ţină. Şi foarte important, în nicio zi, în nicio clipă, să nu uiţi de celălalt. Sunt foarte multe probleme cotidiene, pe care ţi le creează alţii, cei din jur, dar nu ai voie să le laşi să îţi afecteze relaţia de cuplu. Aici nu trebuie să intervină nici mama, nici soacra, nici copiii, sunteţi doar voi”, mărturisea Cristina Şişcanu.