Dovada că şeful Poliţiei Române s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu, noaptea, pentru a negocia înmormântarea lui Emi Pian

Au apărut imaginile în care şeful Poliţiei Române, împreuă cu alţi ofiţeri s-au întâlnit cu Elvis Pian şi reprezentanţii Clanului Duduianu în noaptea de 8 spre 9 august. Motivul fiind trupul decedatului, care era depus de trei zile la domiciliu şi nu la o capelă, aşa cum prevede legea.

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 12:58
Dovada că şeful Poliţiei Române s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu, noaptea, pentru a negocia înmormântarea lui Emi Pian

S-au adeverit spusele lui Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, care spune că s-a întâlnit în noaptea de 8 spre 9 august cu şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, cu şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi cu şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, după ce Adevărul.ro a publicat imaginile întregului film. (Vezi AICI video)

Filmul întâlnirii dintre oamenii legii şi membrii clanului Duduianu

Pe data de 8 august ora 22:30:00 camera de supraveghere nr. 04 surprinde un Duster alb în zona Biserica Cuvioasa Parascheva din Rahova.   

În secvenţa următoare, surprinsă dintr-un alt unghi de camera 01 la ora 22:55:28, se vede clar că Duser-ul alb are însemnele Poliţiei Române, iar din autoturism coboară un bărbat de pe locul şoferului. Alţi trei bărbaţi, în uniforme de Poliţie, aşteaptă şi ei în plan îndepărtat.

La 23:11:56, camera nr. 04, amplasată cu vedere la intersecţie, surprinde sosirea unui autoturism BMW negru în care sunt interlopii. Aceştia pachează pe latura din dreapta a bisericii Cuvioasa Parascheva.

Citeşte şi: Au dispărut filmările care puteau face lumină în cazul morţii lui Emi Pian. Ce spune proprietarul casei în care s-a jucat barbut

La 23:56:34 apare o a doua maşină neagră, tip break, care parchează lângă BMW, pe aceeaşi stradă.  

Imaginile sunt filmate de camera din intersecţie, iar în colţul din dreapta apar şi poliţiştii, pe care camera 01 îi surprindea în plan secund. Filmarea din acest unghi se încheie la 23:56:58.  

Pentru un scurt moment, camera 03 – amplasată pe strada din dreapta bisericii, cea pe care au parcat cele două maşini negre ale interlopilor – surprinde un bărbat cu şapcă, probabil unul dintre intrelopi, care vorbeşte la un telefon mobil, la ora 00:36:28.  

Fratele lui Emi Pian, ameninţări pentru clanurile rivale chiar în ziua morţii interlopului

Ciprian Pian nu s-a putut abţine şi a transmis un mesaj celor care au ceva de comentat prin intermediul rețelelor de socializare, şi anume să spună în faţă, dacă au ceva de spus.

Chiar te rog din sufletul meu, care te vezi în stare să îmi iei șapca din cap și să nu mai mi-o dai, să îți ajute Dumnezeu și Isus Hristos. Ai înțeles? Și mai departe, înțelegeți voi. Că văd că ați avansat așa… v-am lăsat în pace să văd unde ajungeți fiecare… direct la țigani mă refer.

Care ai ceva de spus, spune-mi în față, nu pe Facebook (…) Care ai ceva cu mine sau cu frații mei! Eu pe ține te-am sunat și ți-am spus: «Ai dreptate! Fă ce vrei tu!» 

Dar voi nu țineți cont! Nu ai voie să mai faci live-uri, că e urat, la vârstă noastră să mai facem live-uri, la 35 de ani. Cine să ne vadă?

Cine mi-a luat șapcă din cap, ori acum, ori peste 10 ani, tot trebuie să mi-o dea înapoi. 

Alții pronunțați numele meu. Nu aveți minte. Cine pronunță numele nostru trebuie să fie cum trebuie, nu așa oricine”. 

Grațian Pian a avut același mesaj, adăugând că persoană care și-a exprimat opinia pe Facebook, o rudă de-a acestora, a fost influențat: „Mai multe nu se vorbește, ținem cont de unchii și verii noștri. După live-ul care s-a făcut, noi nu am făcut live-uri să jignim, ținem cont de unchiul nostru, de verii noștri, dar văd că alțîi nu țin cont, că suntem neamuri. Avem un respect.

Ce facem? Ne tragem de șireturi? E urat! Mai bine să vorbim între noi și să încheiem cu live-urile, suntem neamuri. Am pretenții mari de la acest băiat, nu vreau să ii dau numele. Să ajungi să faci live-uri înseamnă că ai fost influențat de cineva. Și nu e bine”.