DOVADA că romantismul a murit: Cum a cerut-o de soţie GEORGE CLOONEY pe iubita lui

Cel mai sexy bărbat în viaţă şi, până nu demult, cel mai râvnit burlac din lume, a rupt inimile admiratoarele când a anunţat că se însoară, în 2014. Aleasa inimii era Amal Alamuddin, o avocată specializată în drepturile omului, de origine libaneză. Ai crede că cererea în căsătorie făcută de George Clooney se scaldă în romantism, însă mărturia lui relevă mai degrabă că vremurile romantice au apus.

RomaniaTV.net
05 feb. 2016, 12:23
DOVADA că romantismul a murit: Cum a cerut-o de soţie GEORGE CLOONEY pe iubita lui

Invitat în emsiunea lui Ellen DeGeneres, George Clooney a povestit cum a cerut-o de soţie pe Amal şi cum s-au cunoscut. „A fost unul dintre momentele acelea bizare. Din momentul în care ne-am cunoscut, ne-am înţeles foarte bine, am avut sentimentul acela că vom fi împreună”.

Citeşte şi   Veste mare la Hollywood. George Clooney şi Amal Alamuddin, părinţi FOTO

Şase luni i-au trebuit actorului să facă pasul cel mare. „Unul dintre acele momente groaznice”, aşa a descris George Clooney momentul în care i-a cerut mâna partenerei lui.

„Nu am vorbit despre asta (căsătorie), n-am zis niciodată „Oh, poate că ar trebuie să ne căsătorim”. Am pus eu totul la cale. Inelul era ascuns în spatele ei. Pe fundal, melodia mătuşii mele, Rosemary Clooney, „De ce să nu” („Why shouldn’t I”). Totul era planificat, preparasem cina. Ajunge şi ea, de la Londra. Ştii, de obicei, se aranjează să ieşim în oraş, dar atunci voia să comandăm. „Nu nu, am gătit eu”. Era totul pus la punct, începea melodia şi dintr-o dată, se ridică să spele vasele, lucru pe care nu-l face niciodată.”

Citeşte mai mult pe feminis.ro