Dovada legăturii dintre AUR şi Coldea. Gândul, imagini exclusive despre care se va vorbi multă vreme în campaniile electorale

Despre legătura dintre AUR şi fostul director al SRI s-au mai bătut apropouri, dar Gândul a venit sâmbătă cu imagini care arată şi cât de intime sunt aceste raporturi.

27 mai 2023, 18:43
Dovada legăturii dintre AUR şi Coldea. Gândul, imagini exclusive despre care se va vorbi multă vreme în campaniile electorale

UPDATE: Claudiu Târziu a negat că s-ar fi întâlnit cu Florian Coldea. „Am oprit maşina să-mi iau ceva mâncare la pachet, frecventez acel local, nu este unul de lux, este o bodegă de cartier. Pe traseu m-am întâlnit cu Vasile Dîncu, cu care sunt coleg de Senat şi cu dl Popa, pe care îl ştiu din Parlament şi ne-am salutat. Nu există nicio poză cu mine alături de dl Coldea. Atât şi nimic mai mult, restul sunt scenarii”, a declarat co-preşedintele AUR în exclusivitate la România TV. George Simion, sunat în direct, nu a comentat subiectul.

UPDATE: Deputatul PSD Radu Popa a relatat sâmbătă, într-o postare pe contul său de socializare, care este „povestea adevărată” a întâlnirii pe care a avut-o într-un restaurant din Capitală cu senatorul PSD Vasile Dâncu, senatorul AUR Claudiu Târziu și fostul adjunct SRI, Florian Coldea.
„Povestea adevărata este următoarea: soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l-am invitat în oras. În restaurantul la care am mers se întâmpla să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari – un deputat de la PSD si unul de la PNL – un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns”, a scris deputatul.

Gândul prezintă imagini exclusive care ar putea anunţa multe surprize la viitoarele alegeri, indiferent de natura scrutinelor.
„Nu aduce anul ce poate să aducă o sâmbătă de început de vară! Imagini-bombă, despre care toată România va vorbi, au fost făcute cu puțină vreme în urmă, după prânz, în fața unui restaurant libanez cu ștaif din București. Acolo unde generalul Florian Coldea (fost adjunct al SRI) și ”strategul” Vasile Dîncu (ex-ministru al Apărării până în toamna lui 2022) au prânzit cu doamnele.

 

Însă nu doar ei patru, ci, la masă, s-au aflat mai multe scaune. Două dintre ele ocupate de deputatul PSD de Dâmbovița, Radu Popa, zis ”Radu al Romaniței” (după celebrul episod de infidelitate din 2006) ori ”finuțul Popică” fiindcă Radu este finul – ”cu acte în regulă” al lui Vasile Dîncu.

Cum Coldea și Dîncu au fost însoțiți de doamne, nici Radu Popa nu și-a putut lăsa consoarta acasă. Până la urmă, e și ea fina lui Vasile Dîncu, nu doar Popică e finul. Așa că soția deputatului PSD (aflat la al doilea mandat în Parlament) a ajuns la brațul lui ”Popică” la restaurantul libanez care a găzduit ”prânzul cel de taină”. Despre fina, Ana Maria Antoaneta, se cunoaște că este din Târgoviște, unde a dezvoltat mai multe afaceri. La nunta cu Radu Popa, oficiată la sfârșitul anului trecut la Catedrala Metropolitană din Târgoviște, cei doi miri au primit – în plicuri – 73.000 de euro. Cel puțin așa a trecut mirele în declarația de avere”, scrie Gandul.ro, alături de o galerie inedită prin alăturarea personajelor care s-au grăbit în repetate rânduri să nege orice „legături bolnăvicioase”.

 

Soții Coldea au luat și ”la pachet”, semn că prânzul a fost delicios!

Dovada legăturii dintre AUR şi Coldea
„Ce s-a discutat la masa de la ”libanez”, la masă va rămâne! Pentru că bunele maniere nu ne permit să tragem cu urechea! În fața restaurantului însă, camerele de fotografiat au captat jovialitatea dintre Vasile Dîncu și finii lui, Radu și Ana Maria. Și nu doar între cei trei, căci spre ”spartul prânzului” a apărut și senatorul AUR  Claudiu Târziu, cu care nașul & finul s-au întreținut minute în șir cu zâmbetele pe buze. Și nu e nimic de condamnat, întrucât după un prânz ”pour les connaisseurs”, n-are cum să-ți dispară zâmbetul. Dimpotrivă!

Citeşte şi:

Derapaj editorial grosier al Libertatea! Material fluviu laudativ la adresa lui George Simion. “Reportaj” mascat în propaganda politică pentru AUR! Cum l-a transformat Tolontan pe liderul AUR din “extremist” în “George” al oamenilor!
Din tabloul de final, aproape familial, au lipsit însă generalul Florian Coldea & doamna lui, care au preferat să mai aștepte puțin în restaurant după despărțirea de ceilalți comeseni pentru că au comandat și „la pachet”, iar comanda nu fusese încă finalizată. Dar asta nu ne-a încurcat pe noi să avem și imaginile care să întregească povestea despre care, așa cum menționam la începutul articolului, va vorbi toată România. Sau – cel puțin – se va vorbi cu nesaț în toate cercurile înalte ale României”, mai scrie Gandul.

Legăturile AUR cu Coldea, dezvăluite şi anul trecut

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, acum director la o fermă, l-a atacat anul trecut pe George Simion: „Mentorul lui George Simion e Florian Coldea”, a susținut el, la Realitatea TV. Dragnea a mai lansat un atac de acest tip împotriva lui Simion, în februarie 2022. „Mentorul lui George Simion e Florian Coldea. A fost de la început și va fi mereu. Coldea mi-a spus. Prima discuție despre George Simion am avut-o cu Kelemen Hunor. Prin 2014-2015, nu mai țin minte. Care mi-a zis: tu știi că unul din oamenii pe care îi folosește SRI să atace maghiarimea este Simion? Nu am știut…Acest băiat nu va putea să scape niciodată de legăturile cu Florian Coldea. Cine susține AUR susține de fapt revenirea lui Florian Coldea la conducerea României”, a declarat Liviu Dragnea.

George Simion: Ce treabă are domnul Coldea cu partidul AUR? A făcut un task force cu niște jurnaliști care să se ocupe de AUR 

Co-președintele partidului AUR, George Simion, susține, pe de altă parte, că fostul adjunct al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, ar fi făcut un așa numit ”task force” cu jurnaliști, nominalizând G4Media, pentru a ataca partidul pe care îl conduce. Simion susține că a aflat acest lucru de la procurorul Ciprian Nastasiu, ”care nu se înțelege bine cu domnul Coldea”.

Citeşte şi

Victor Ponta, despre relaţia cu George Simion: „Opoziţia e AUR, care e cu hău-hău. Eu vorbesc cu el şi îl întreb: mâine te pune premier, cine e la Finanţe?”
”Să ne spună exact dacă domnul Coldea este ofițer activ, dacă nu mai este ofițer activ ce treabă are domnul Coldea cu partidul AUR. Pentru că de o săptămână, domnul Coldea nu niște jurnaliști, nu dintre cei prezenți de aici, au făcut un fel de task force care să se ocupe de AUR.

MAI MULTE IMAGINI EXCLUSIVE PE GANDUL.RO