Dovada supremă de iubire. Deşi rudele nu o vor, Gabi Bădălău a dus-o cu „forţa” pe Bianca Drăguşanu în sânul familiei

Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu par a-şi fi rezolvat problemele de cuplu, cel puţin momentan, după ce s-au întâlnit într-un faimos club din Capitală.

21 mai 2022, 10:25
Dovada supremă de iubire. Deşi rudele nu o vor, Gabi Bădălău a dus-o cu „forţa” pe Bianca Drăguşanu în sânul familiei

Principala nemulţumire a Biancăi era faptul că Gabi Bădălău nu-şi asumă relaţia cu ea, dar acest aspect a fost rezolvat de Bădălău junior, care a invitat-o pe divă să-l însoţească la nunta cântăreţei Nicole Cherry, care a avut loc în locaţia de lux pe care familia lui o deţine în Bolintin Vale.

Potrivit informaţiilor obţinute şi publicate de Click, la nunta cântăreţei ar fi participat şi sora lui Gabi, Sabina Bădălău, cea care nu vrea să accepte relaţia fratelui său cu Bianca Drăguşanu, fapt pentru care nici nu a invitat-o pe fosta asistentă TV la nunta sa de pe 7 mai.

De data aceasta, însă, Sabina nu l-a putut împiedica pe fratele său să vină însoţit de Bianca, iar Gabi a profitat de ocazie pentru a o introduce pe iubita sa în sânul familiei „cu forţa”.

Ziua de 19 mai a fost una încărcată pentru amândoi. Bianca Drăgușanu a fost divă la un super eveniment în Capitală. S-a aranjat perfect. A fost o apariție, așa cum ne-a obișnuit. S-a pozat pe rețelele de socializare. Imaginile au ajuns și la Bădălău. Când a văzut-o, inima i-a luat foc. A sunat-o rapid, cu urgență de 112, că-i scădea pulsul dacă nu o vedea.

Citeşte şi: Alexandra Stan a avut două tentative de suicid: „Am încercat să-mi iau viaţa. Nu găseam niciun motiv să trăiesc”

El se afla cu sora lui, Sabina Bădălău, și mulți apropiați ai familiei în Bolintin Vale, acolo unde a avut Nicole Cherry nunta. S-au distrat cât s-au distrat, dar a fugit rapid să o vadă pe diva noastră.

Nici blonda nu a rezistat tentației, așa că a dat curs invitației. S-au văzut la Nuba, un local de lux din Capitală, și și-au negociat împăcarea de față cu toată lumea.

Din informaţiile publicate de sursa citată, nu se ştie dacă la nunta lui Nicole Cherry Bianca şi Sabina şi-au rezolvat diferendele sau chiar s-au împrietenit, dar este cert că au dat „nas în nas”, ceea ce poate fi un prim pas spre o relaţie armonioasă de familie.

Citeşte şi: Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care s-a luptat cu depresia: „Nu poţi salva pe cineva dându-i două sfaturi”