Dr. Alexandru Rafila: „Nu am votat cu Viorica Dăncilă la prezidenţiale. Aceste elemente i-au lipsit”

Medicul Alexandru Rafila, care candidează pe listele PSD pentru Camera Deputaţilor în Bucureşti, a dezvăluit că nu a votat cu Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale din 2019. De asemenea, reprezentantul României la Organizaţia Mondială Sănătăţii a amintit că a participat la protestele din Piaţa Victoriei împotriva modificării legilor Justiţiei de către Guvernul PSD condus de Sorin Grindeanu.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 19:12
Dr. Alexandru Rafila: „Nu am votat cu Viorica Dăncilă la prezidenţiale. Aceste elemente i-au lipsit”

„Nu am votat cu Viorica Dăncilă. Dumnevoastră aţi votat cu Viorica Dăncilă dacă aţi fost membru PSD?

Viorica Dăncilă e o persoană respectabilă, dar totuşi această calitate de preşedinte al partidului, de prim ministru trebuie ocupată de o persoană care are abilităţi nu numai manageriale, trebuie să aibă o cunoaştere profundă şi trebuie să aibă abilităţi de comunicare. Aceste elemente i-au lipsit Vioricăi Dăncilă”, a declarat medicul Alexandru Rafila, conform Digi24.

Reprezentantul României la OMS a precizat că a participat în 2017 la protestul din Piaţa Victoriei, după ce fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a emis OUG 13 care aducea modificări codurilor penale, fără avizul CSM.

Alexandru Rafila a spus că nu va ezita să iasă din nou în stadă deoarece nu se consideră un om înrolat politic, motiv pentru care va face întotdeauna ce îi dictează conştiinţa.

Marcel Ciolacu: „Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri. PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii”