Marcel Ciolacu: „Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri. PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii”

Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, că echipa pe care PSD o va propune pentru alegerile parlamentare este formată din oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate, aşa cum este medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii. De asemenea, liderul social-democraţilor a afirmat că noul PSD înseamnă profesionalism, în vreme ce "PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii".

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 14:50
Marcel Ciolacu: „Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri. PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii”

„România traversează cea mai gravă criză sanitară şi economică din istorie. Un guvern competent şi responsabil ar fi lucrat alături de specialişti pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat aşa şi ţara noastră se află aproape de un dezastru. Trebuie să schimbăm acest lucru.

Noul PSD şi-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate. Aşa cum este domnul doctor Rafila. Şi mulţi alţii care vor intra în viitorul Parlament”, a precizat Marcel Ciolacu vineri, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Marcel Ciolacu îl pune la zid pe Ludovic Orban, după ce premierul a criticat CCR: Nu ai dreptul să faci aşa ceva!

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai menţionat că PSD trebuie să aducă o echipă puternică, în vederea implementării programului de guvernare şi rezolvării rapide a crizei sanitare cu care se confruntă România.

„Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a creşte apoi economia şi nivelul de trai al oamenilor. Suntem cel mai mare partid din România şi este normal ca oamenii să aştepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii”, a conchis preşedintele PSD.

Președintele #PSD Marcel Ciolacu: „România traversează cea mai gravă criză sanitară și economică din istorie. Un guvern…

Posted by Partidul Social Democrat on Friday, October 16, 2020

Ludovic Orban, despre intrarea medicului Rafila în PSD: „Cu o floare nu se face primăvară. PSD e retrograd „