Dr. Gheorghe Scridon a murit pe terenul de tenis. A făcut infarct şi colegii nu l-au mai putut salva

Miercuri, după amiaza, în jurul orei 16.00, după orele de program, cardiologul Gheorghe Ioan Scridon a dorit să joace tenis pe un teren special amenajat în curtea Spitalului Clinic „Avram Iancu” din Oradea. Din păcate, a murit după un atac de cord.

09 aug. 2023, 23:05
Dr. Gheorghe Scridon a murit pe terenul de tenis. A făcut infarct şi colegii nu l-au mai putut salva

Doctorului Gheorghe Scridon i s-a făcut rău, miercuri, 9 august, în jurul orei 15.30, în timp ce juca tenis pe terenul amenajat în curtea Spitalului Clinic Militar „Avram Iancu” Oradea. Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea nu au reușit să îl salveze, au relatat publicațiile locale Bihoreanul și Bihon.

După orele de program, cardiologul Gheorghe Scridon a vrut să joace tenis pe un teren special amenajat în curtea spitalului. Is-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator.
Un cunoscut medic din România a murit în timp ce se afla în concediu în Egipt. Mesaje de condoleanţe pentru Alex: „Suntem cu toții şocaţi”

Alertați, colegii medici, alături de medicul de gardă, i-au aplicat imediat primul ajutor, începând manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului SMURD..

„Colegii au găsit pacientul în stop cardio-respirator și au încercat resuscitarea. A fost o resuscitare prelungită, dar, din păcate, nu s-a reușit restabilirea funcțiilor vitale”, a declarat dr. Natalia Hrihorișan, medic UPU-SMURD.

Medicul, el însuși cardiolog, dr. Scridon, fost comandant al Spitalului Militar din Oradea. era cunoscut cu probleme cardiace. Este o zi tristă pentru medicina orădeană, în mod special pentru spitalul nostru. Am pierdut un coleg, un prieten și un om de o mare valoare profesională și umană. Sincere condoleanțe familiei și apropiaților regretatului medic. Dr. Cornel Cheregi, director medical al Spitalului Militar „Avram Iancu” Oradea:

„Poliţiştii au fost la faţa locului, dar nu se fac cercetări deoarece personalul medical a stabilit că decesul s-a produs din cauze medicale”, a precizat agentul șef Alin Laza, ofiţer de presă IPJ Bihor.
Doinița a murit la 29 de ani într-un accident cumplit. Două copile sunt nevoite să crească fără mamă. „Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine”