Dr. Emilian Imbri reacţionează după declaraţiile dr. Mahler privind decesele din cauza COVID-19 în decembrie. „Vor fi decese, dar nu vor fi mulți morți”

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului "Victor Babeș" din Capitală, a reacţionat după ce dr. Batrice Mahler, managerul Institutului "Marius Nasta", a spus că în luna decembrie "vom plânge mult" din cauza deceselor provocate de COVID-19.

25 nov. 2020, 16:51
Dr. Emilian Imbri reacţionează după declaraţiile dr. Mahler privind decesele din cauza COVID-19 în decembrie. „Vor fi decese, dar nu vor fi mulți morți”
Dr. Emilian Imbri, reacţie după declaraţiile dr. Mahler privind decesele

„M-ați surprins… M-ați surprins redându-mi afirmația colegei mele. Eu vă spun, scoateți din fraza aceasta că în decembrie vom avea foarte mulți morți (n.r. «vom plânge mult»). Asta trebuie exclus.

Vor fi decese, dar nu vor fi mulți morți. Nici acum nu sunt mulți, vă rog să mă credeți. Da, ne pare rău că există și sunt, dar ei nu depășesc rata de mortalitate specifică acestor afecțiuni”, a transmis dr. Emilian Imbri, la Digi24, conform Dcnews.

Citeşte şi: Medicul Vasile Astărăstoae are reticenţe privind vaccinul anti-COVID. „A fost făcut printr-o inginerie genetică. Aceste firme nu au niciun fel de experienţă în ceea ce priveşte vaccinurile”

Dr. Emilian Imbri, avertisment despre COVID-19. „Și în decembrie o să avem un număr ridicat de infectări”

De asemenea, medicul Emilian Imbri a vorbit şi despre ce se întâmplă cu pacienţii cu COVID-19 care trebuie îngrijiţi în secţiile de ATI.

„Sigur că este păcat că se întâmplă și este păcat că avem amărăciunea asta că trebuie să-i mai și dirijăm spre alte locuri pentru că nu găsim un pat unde să-i tratăm.

Și în decembrie o să avem un număr ridicat de infectări, sunt convins de asta. Eu sper și sperăm ca în decembrie să mai scadă un pic. De ce? Pentru că lumea deja conștientizează problema”, a menţionat dr. Imbri, conform sursei citate.

Citeşte şi: Avertismentul dur al medicului Beatrice Mahler despre mortalitatea din cauza COVID-19. „Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”

Dr. Emilian Imbri a reacţionat ca urma a declaraţiilor managerului Institutului „Marius Nasta”, dr. Beatrice Mahler, care a precizat că în decembrie ar putea creşte mortalitatea din cauza COVID-19.

„Vom avea nişte cifre de mortalitate extrem de mari pentru această lună şi, dacă lucrurile continuă în această direcţie, decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”, a menţionat dr. Beatrice Mahler, la postul Digi24.

Citeşte şi: BILANŢ coronavirus 25 noiembrie. Aproape 10.000 de cazuri noi COVID-19, alte 168 de decese şi 1.205 pacienţi la ATI

 


loading...