Dracula face furori la Hollywood. Filmul Hotel Transylvania este primul în Box Office-ul din SUA

Dracula, din Transilvania, este direct pe primul loc în Box Officeul din America. Filmul 3D de animaţie "Hotel Transylvania”, despre celebrul personaj român face senzaţie peste Ocean. Regizorul peliculei, dar şi monştrii din film au putut fi văzuţi la Bran, chiar în casa Contelui Dracula.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 13:58
Dracula face furori la Hollywood. Filmul Hotel Transylvania este primul în Box Office-ul din SUA

Petrecerea de lansare a filmului Hotel Transylvania a avut loc chiar în curtea castelului. Nu au lipsit nici actorii români care au dublat personajele. Unul dintre ei a fost Anca Sigartău, care a declarat: „La versiunea dublată, chiar ne-a ieşit extraordinar de bine. Este primul proiect la care pot să spun al finalul lui As good as it gets, mai bine nu puteam„.

La rândul său, Claudiu Bleonţ a spus: „Faptul că este cea mai bună variantă dublată din lume, cea românească, la Hotel Transilvania, mă face să cred că a meritat nu numai pentru imaginea mea cât şi pentru ei şi, sper, şi pentru public„. În ceea ce-l priveşte pe regizor, Genndy Tartakovsky, acesta a spus: „Vampirii s-au schimbat mult în ultimii 20 de ani, au devenit mai tineri, arată mult mai bine, dar eu prefer clasciul Dracula”.

Hotel Transylvania este hotelul de cinci stele unde Dracula îşi invită prietenii să sărbătorească cea de-a 118-a zi de naştere a fiicei sale Mavis. Universul lui Dracula se schimbă însă când un muritor de rând apare in hotel şi se împrieteneste cu fata lui.

În România, lansarea oficială a filmului va avea loc vineri, 19 octombrie.