Dragnea: Diverse ţări europene au evitat să gestioneze criza refugiaţilor şi au transferat-o spre alte state

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a scris pe pagina sa de Facebook că o parte din ţările europene au evitat să gestioneze criza refugiaţilor şi au transferat-o spre alte state. Acesta consideră că este important ca românii să nu îşi piardă umanitatea, "protejând în același timp România".

08 sept. 2015, 07:54
Dragnea: Diverse ţări europene au evitat să gestioneze criza refugiaţilor şi au transferat-o spre alte state

Am citit comentariile dumneavoastră legate de problema refugiaților. Nu sunt de acord cu toate, însă vă împărtășesc nedumerirea legată de modul absolut ciudat în care aceștia acționează, faptul că majoritatea sunt bărbați tineri, vorbitori de limba engleză, că îi exilează pe cei care nu fac parte din grupurile lor, precum și alte elemente de acest tip care ne dau de gândit. Diverse țări europene au evitat să gestioneze această criză încercând să o transfere spre alte state. Acest mod de acțiune ne arată că se impune o corecție majoră a mecanismelor de gestionare a crizelor la nivel european. Este important ca noi să nu ne pierdem umanitatea, protejând în același timp România„, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Oficialul a spus, luni, că îl îngrijorează fenomenul imigranţilor, precizând că după ceea ce a văzut în vizita pe care a făcut-o în Ungaria, vineri, „parcă” nu îşi doreşte să vadă mii de imigranţi pe străzile din Bucureşti. „Am văzut cum câteva mii de oameni s-au organizat în câteva minute şi au decis să plece în marş de acolo pe străzile Budapestei şi parcă nu aş vrea să văd mii de imigranţi pe străzile Bucureştiului„, a arătat Dragnea.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS: 1.785 de refugiaţi vor veni în România. Mai mult, nu