Vanghelie: Dragnea a dat vina pe americani şi pe o forţă supranaturală pentru pierderea alegerilor

Marian Vanghelie, exclus din PSD, a declarat că Liviu Dragnea, şeful de campanie de la prezidenţiale, a justificat eşecul alegerilor dând vina pe americani şi pe "o forţă supranaturală". Acelaşi lucru a fost susţinut şi de Mircea Geoană, potrivit Hotnews.

28 nov. 2014, 08:35
Vanghelie: Dragnea a dat vina pe americani şi pe o forţă supranaturală pentru pierderea alegerilor

Mircea Geoana spune ca liderii partidului au dat vina si pe o „forta supranaturala”. Declaratia ne aminteste de precedentele alegeri prezidentiale cand esecul era justificat de Viorel Hrebenciuc si Mircea Geoana „prin flacara violet si parapsihologul Aliodor Manolea”.

„Dragnea ne-a povestit ca Ponta a fost foarte bun, cel mai bun candidat de cand a existat PSD. Ne-a spus ca americanii sunt de vina si ca noi nu putem sa castigam alegerile. E adevarat ca am pierdut jocul cu Facebookul, cu tinerii. Au considerat cu totii ca noi suntem la putere si ca o sa luam tot 70 la suta, cum am luat cu USL”, a declarat edilul sectorului 5 la „Jocuri de Putere” de pe Realitatea TV.

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost EXCLUŞI din PSD – VIDEO

„Victor Ponta pierde alegerile la 1 milion de voturi si, surpriza, vinovatul sunt eu. E o forma de disperare. (…) Ponta a mimat ca isi depune mandatul. Nu a fost nicio discutie cu privire la analiza acestor alegeri. Au fost discutii despre Facebook, ca a fost o forta supranaturala care l-a impiedicat pe Ponta sa castige alegerile La sfarsit i-a santajat cu mandatul de presedinte si premier. I-a santajat. Nu cred ca plange cineva dupa Ponta la sefia partidului, dar de pierderea guvernarii da. (…) Guvernarea se va pierde si Ponta va avea timp sa manance popcorn ca aliment de baza”, a spus si Mircea Geoana, la Gandul LIVE.

Marian Vanghelie: A fost o EXECUŢIE. Lui Ponta şi Dragnea le e FRICĂ de Congres. Nu mă mai interesează PSD

„Aici la această campanie nu a fost vorba de Iliescu şi comunism, ci de un tip de a face politică, lipsă de empatie cu lumea şi ce s-a întâmplat în diaspora. Nu ne-a zis nimeni cine a luat decizia să nu facă secţii. (…) La un astfel de cataclism electoral, când se schimbă starea de spirit, când se întâmplă un fenomen social şi nu avem dreptul să invocăm forţe oculte din străinătăţuri care intră în facebook-ul românesc… s-a încercat o explicaţie puerilă. Dacă oamenii din pSD umblă cu astfel de gogoriţe înseamnă că fie sunt neserioşi, fie nu înţeleg ce se întâmplă în realitate”, a adaugat Geoană.