Marian Vanghelie: A fost o EXECUŢIE. Lui Ponta şi Dragnea le e FRICĂ de Congres. Nu mă mai interesează PSD

Marian Vanghelie a fost exclus din PSD. La finalul şedinţei CExN, Vanghelie a spus că a fost "o execuţie" şi aşa ceva nu s-a văzut nici la Partidul Comunist. 

RomaniaTV.net
27 nov. 2014, 15:58
Marian Vanghelie: A fost o EXECUŢIE. Lui Ponta şi Dragnea le e FRICĂ de Congres. Nu mă mai interesează PSD

Eu am ieşit din sală că mi-a fost greaţă. N-am văzut în viaţa mea aşa execuţii, nici la Partidul Comunist. Băieţilor ăştia le e frică de un congres adevărat şi au vrut să ne dea afară din partid. Nu are nicio importanţă, în următoarea perioadă o să vedem şi o să vadă băieţii ăştia unde îi duce viaţa. A fost o execuţie! Motivaţia că am dat declaraţie, că sunt lângă Mircea Geoana, ca Şova e în greţuri cu dl Dragnea…. Nişte prostii”,  a acuzat Marian Vanghelie.

Edilul de la 5 a spus că Victor Ponta şi Liviu Dragnea nu au vrut Congres. „Lui Victor Ponta şi lui Liviu Dragnea le este frică„, a spus Vanghelie.

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost EXCLUŞI din PSD

Acest rezultat a încercat să se aranjeze de o săptămână. Dl Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe domnul Dragnea să se ocupe de partid ca să facă jocul ăsta manipulatoriu. Domnul Ponta spune că nu poate să conducă partidul dacă noi suntem aici. I-am explicat că partidul ăsta a fost condus şi ţara asta a fost condusă când PSD-ul avea sute de lideri, (…) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul muţilor. Suntem nebuni? Am pierdut alegerile şi nu ne dăm seama că nu ne mai putem prezenta cu acelaşi candidat peste cinci ani şi cu Liviu Dragnea director de campanie?„, a adăugat Marian Vanghelie.

Întrebat dacă îşi face partid, Vanghelie a răspuns: „Voi ce credeţi?”, adăugând „O să fiţi surprinşi cine va veni cu mine”.

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost EXCLUŞI din PSD. Cel care a propus excluderea celor trei a fost preşedintele PSD, Victor Ponta.