Dragnea: Am convenit cu premierul ca sumele pentru tratamentele răniţilor de la „Colectiv” să fie suportate de la buget şi în 2018

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că a convenit cu premierul ca Guvernul să adopte în perioada următoare o ordonanță prin care sumele aferente tratamentelor răniților din clubul "Colectiv" să fie suportate de la bugetul de stat și în 2018.

RomaniaTV.net
30 oct. 2017, 19:56
Dragnea: Am convenit cu premierul ca sumele pentru tratamentele răniţilor de la „Colectiv” să fie suportate de la buget şi în 2018

Am discutat acum în coaliție, i-am cerut premierului, l-am rugat pe premier — și bineînțeles că are aceeași opinie — ca în perioada următoare să adopte o ordonanță prin care să se prelungească termenul în care bugetul de stat să poată să finanțeze chetuielile necesare pentru tratamentele supraviețuitorilor de la Colectiv, pentru că ordonanța în vigoare s-a referit la 2016 și 2017. Mai este nevoie de tratamente, mai au nevoie de sume în continuare și vor adopta o ordonanță ca și în 2018 să poată să fie finanțate aceste cheltuieli„, a declarat Liviu Dragnea luni seară la Vila Lac 1, unde s-a desfășurat o întâlnire a liderilor coaliției de guvernare pe tema proiecției bugetare pe 2018.

De asemenea, Liviu Dragnea a spus că întâlnirea social democraţilor la un club în Floreasca nu are loc în cinstea zilei sale de naştere, ci este una de socializare:

Nu a fost dată (n.r. petrecerea) în cinstea zilei mele de naştere, ziua mea a fost sâmbătă. În fiecare zi de luni colegii deputaţi sau senatori se reunesc pentru socializare. Am înţeles că este ziua lui Gabi Petrea. Remarc că şi acum sunt unii se folosesc de moartea acelor copii„, a spus Liviu Dragnea.