Dragnea: Am văzut un singur coleg care îşi ia în serios CANDIDATURA la ŞEFIA PSD, Daniel Savu

Publicat: Joi, 24 Septembrie 2015 18:48 // Actualizat: Joi, 24 Septembrie 2015 18:48 // Sursa: romaniatv.net

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat joi faptul că Robert Negoiță și Șerban Nicolae au anunțat că nu vor mai candida la șefia PSD. În plus, şeful PSD a precizat că a văzut doar un singur coleg care îşi ia candidatura în serios: Daniel Savu.

Preşeduntele interimar al PSD a precizat că nu poate "să roage pe nimeni ca să rămână candidat".

Citeşte şi: SCANDAL la PSD Buzău. Victor Mocanu: Dragnea s-a DESCALIFICAT în ochii partidului. REACŢIA şefului PSD

"M-au sunat mulți colegi. Unii anunță candidatura la televizor și-o retrag pe Facebook, alții o retrag prin scrisori deschise.

Am văzut un singur coleg care își ia candidatura în serios, Daniel Savu. Daniel Savu este un om foarte serios. Am văzut două ieșiri, una a lui Geoană și una a lui Nicolae, mi se pare o echipă eficientă. Ce sa fac mai mult. Nu pot să îi forțez. Nu pot să rog pe nimeni să rămână candidat", a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a arătat şi cuma ar trebui să se prezinte un candidat la şefia PSD.

"Un candidat serios care respectă acest partid vine cu un proiect de candidatură după ce se finalizează termenul de depunere a candidaturii și aceasta este validată. Altfel, sunt acțiuni de imagine.

Eu spun cu calm și chiar cu bună-credință că îi încurajez pe colegii care vor să candideze. Dar să își depună candidatura, să aibă susținerea organizațiilor, ca să fie luați în serios", a mai declarat liderul interimar al social-democraților.

Preşedintele PSD a vorbit şi despre situaţia senatorului Şerban Nicolae, care a anunţat miercuri să

Citeşte şi: Şerban Nicolae RENUNŢĂ la candidatura pentru şefia PSD: Organizarea Congresului este "profund viciată"

"Eu am avut întâlniri cu colegii din partid, de-a lungul mutor ani de zile. Eu nu merg acum să îmi fac campanie în partid și să cerșesc voturi. Dacă organizația din care faci parte nu te susține, înseamnă că e o mică problemă", a mai declarat Dragnea, referindu-se la informația conform căreia Șerban Nicolae s-ar fi retras din cursa pentru șefia PSD și pentru că nu ar fi avut sprijinul organizației Mehedinți, din care face parte.
 
Senatorul PSD Şerban Nicolae a renunţat miercuri să mai candideze la şefia partidului. Nicolae a transmis o scrisoare critică la adresa conducerii PSD în care acuză că organizarea Congresului este "profund viciată" şi cere stoparea întregiii proceduri, potrivit unor surse PSD.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 sep 18:53
...PSD, Liviu Dragnea, a comentat joi faptul că Robert Negoiță și Șerban Nicolae au anunțat că nu vor mai candida la șefia PSD. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
24 sep 18:51
...PSD, Liviu Dragnea, a comentat joi faptul că Robert Negoiță și Șerban Nicolae au anunțat că nu vor mai candida la șefia PSD. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.7786
RON
16 Dec
noapte 1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H