Dragnea, atac dur la Ponta şi Tudose: Nu se dărâmă casa de la doi şobolani. Reacţia lui Ponta: Jignirile mi-au adus aminte de Băsescu

Liviu Dragnea i-a atacat miercuri seară pe Victor Ponta și Mihai Tudose, fără a-i numi direct. Într-o intervenție telefonică în direct la Antena 3, Dragnea a spus că ”e vorba de o atitudine de șobolan a doi foști premieri ai partidului. Dar, ca orice șobolan, rod puțin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani. Nu vor strânge voturi pentru a trece moțiunea de cenzură”.

RomaniaTV.net
24 mai 2018, 05:36
Dragnea, atac dur la Ponta şi Tudose: Nu se dărâmă casa de la doi şobolani. Reacţia lui Ponta: Jignirile mi-au adus aminte de Băsescu

Șeful PSD s-a referit la faptul că Victor Ponta rupe tot mai mulți parlamentari PSD și îi transferă la nou său partid, iar Mihai Tudose e unul dintre capii revoltei interne din partid.

Miercuri, Victor Ponta a racolat doi parlamentari PSD – Gabriela Podașcă și Mircea Titus Dobre, după ce marți plecaseră deputații Cătălin Nechifor și Emilia Meiroșu, cea din urmă membru al organizației PSD Brăila, condusă de facto de Mihai Tudose. Tudose l-a pus în dificultate pe Dragnea luni, când s-a împotrivit public unui miting pentru susținerea premierului Viorica Dăncilă.

Citeşte şi: Partidul lui Victor Ponta mai ia doi parlamentari de la PSD. Unul dintre ei a fost ministru

Atacul furibund al liderului PSD vine pe fondul apropierii moțiunii de cenzură anunțată de PNL. Matematica parlamentară îi este favorabilă coaliției PSD-ALDE, dar o hemoragie susținută de parlamentari PSD spre partidul lui Victor Ponta poate crea probleme la momentul votului.

Liviu Dragnea a mai invocat în intervenția telefonică de la Antena 3 presupusa interferență a ”unor servicii secrete românești” în plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva premierului Dăncilă și a spus că toți cei care îl atacă ”sunt dispuși să sacrifice inclusiv stabilitatea României ca să nu treacă modificările la legile Justiției și la Codul Penal”, relatează g4media.

Răspunsul fostului premier Ponta nu a întârziat

Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu – si de faptul ca Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior/ imi pare rau ca s-au adus in conducerea PSD metodele , oamenii si limbajul lui Basescu – oamenii de buna credinta din PSD nu meritau asa ceva / ca si la Basescu jignirile lui Dragnea arata un singur lucru : FRICA ; frica de oameni si frica de inchisoare ! Asa ca e semn bun !

Nu stiu daca Dragnea s-a referit in jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose – sau ( poate la Adrian Nastase ) – pe toti este invidios si pe toti ne uraste ; pe toti a complotat sa ne dea jos pentru ca nu suntem nici hoti nici slugi ale lui / stiu sigur ca oamenii obisnuiti din PSD si votantii acestui Partid ne respecta si ne primesc mereu cu bratele deschise pe toti – iar pe Dragnea si Dancila ii considera o rusine ! Parerea acestor oameni conteaza pentru mine – si voi continua sa imi fac datoria fata de ei!

Daca Dragnea m-a dat afara din PSD atunci imi voi face aceasta datorie fata de oameni din #ProRomania! Si sunt convins ca la un moment dat si PSD va scapa de Gasca de pedisti de la Teleorman!”, a scris fostul premier pe Facebook.