Dragnea către Andronic: Termină cu mizeriile. Răspunsul directorului EVZ: Vă las să vă judecaţi bărbaţia singur

Liviu Dragnea l-a atacat personal pe directorul EVZ, Dan Andronic, după ce ar fi apărut informaţia în media că preşedintele PSD nu ar mai forma un cuplu cu Irina Tănase. Replica lui Dan Andronic nu a întârziat să apară.

RomaniaTV.net
03 mart. 2019, 15:33
Dragnea către Andronic: Termină cu mizeriile. Răspunsul directorului EVZ: Vă las să vă judecaţi bărbaţia singur

S-a tot vorbit în ultima perioadă despre ce se întâmplă pe Facebook, despre acțiuni, despre minciuni…Bineînțeles, și Codrin (Ștefănescu – n.r.) are dreptate: da, mi-am asumat rolul ăsta, să decontez tot. Nu-i ușor. Nu-i ușor să ai copiii hăituiți, fata cu care trăiești și pe care o iubesc… Și apropo, domnule Andronic (Dan Andronic – n.r.), termină cu mizeriile! Oprește-te la mine, lasă-mi oamenii pe care îi iubesc în pace! Dacă ești bărbat. Ceea ce nu cred”, a declarat Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Nu-i uşor să ai copiii hăituiţi, fata cu care trăieşti şi pe care o iubesc

Ca urmare a atacului lansat de Liviu Dragnea la adresa Evenimentului Zilei în urma publicării unei știri care conținea informația conform căreia liderul PSD s-ar fi despărțit de actuala iubită, Irina, Dan Andronic a ținut să facă următoarele precizări:    

„Spre deosebire de PSD, la Evenimentul Zilei nu toate deciziile editoriale sunt controlate de mine și nici nu sunteți dat în vreun consemn pozitiv ori negativ. Știu că este greu de crezut, nu sunteți singurul care mă bănuiește că tot ce apare în EvZ este scris de mine. Ca atare, vă anunț că știrea cu pricina nu a fost inițiată de mine. Poate că nu este adevărată, poate că este, dar după reacția extrem de nepoliticioasă, este limpede că v-a deranjat nespus.

Vă răspund pentru că, deși nu am semnat această știre, m-ati nominalizat. Personal, nu mă interesează viața dumneavoastră privată, ci activitatea politică. Iar acolo m-am exprimat în nenumărate rânduri cu aprecieri puțin laudative.

De exemplu, nici acum nu am înțeles de ce Parlamentul pe care îl conduceți și îl controlați nu a modificat Ordonanța Prună-Cioloș, ca să nu mai vorbesc de multe alte elemente concrete pe care le puteați corecta sau lămuri în privința Statului Paralel.

Ca atare, interpretez atacul dumneavoastră ca fiind o reacție emoțională de înțeles pentru om politic tulburat de ceea ce se întâmplă în jurul lui. Ca să vă liniștesc, din punctul meu de vedere, relațiile personale nu vă fac nici mai bărbat, nici mai puțin bărbat, iar din perspectiva EvZ ceea ce contează este actul politic. Iar aici vă las să vă judecați bărbația singur, notează EVZ.