Dragnea: Codul fiscal este pe primul loc. Este foarte posibil ca luni să-l avem deja

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că între prioritățile legislative pe primul loc se află Codul fiscal, care, potrivit calendarului convenit de partidele parlamentare, urmează să fie transmis spre promulgare președintelui țării, după ce marți și joi va fi supus votului în Senat și Camera Deputaților.

31 aug. 2015, 13:43
Dragnea: Codul fiscal este pe primul loc. Este foarte posibil ca luni să-l avem deja

„Am discutat, de asemenea, despre prioritățile legislative. Pe primul loc este Codul fiscal. Așa cum am convenit joi la întâlnirea tuturor partidelor parlamentare, calendarul este foarte strâns. Astăzi se întrunește comisia economică și cea de buget-finanțe de la Senat.

Marţi este prevăzut să se adopte în Senat, să avem votul în Senat, în așa fel încât mâine seară să ajungă la Cameră, iar joi să avem votul final în Camera Deputaților. Să sperăm că duminică poate fi trimis la promulgare la președinte. Este foarte posibil ca luni să avem noul Cod fiscal”, a afirmat luni președintele interimar al PSD, într-o conferință de presă la finalul BPN al partidului.

Citeşte şi: Dragnea: Ponta ne-a asigurat că până la 15 noiembrie bugetul pe 2016 va ajunge în Parlament

Liviu Dragnea a precizat că o altă prioritate legislativă discutată a fost Legea salarizării.

„Este un proiect de lege foarte important. Așa cum am convenit joi cu colegii din coaliție și cu cei din opoziție, este un proiect de lege care va fi analizat de partidele parlamentare exact după modelul folosit la Codul fiscal, pentru că este un proiect de lege care trebuie să dureze în timp.

Este extrem de important și toate partidele, Putere și Opoziție, trebuie să-și aducă aportul în așa fel încât forma finală să fie o formă agreată prin consens politic”, a subliniat președintele interimar al PSD.

Citeşte şi: Şedinţă la PSD. Liviu Dragnea îi cheamă pe miniştrii lui Ponta la evaluare. Ce spune despre REMANIERE