Dragnea, despre discuţia dintre Hrebenciuc şi Şova: Mare noroc au unii că prostia nu e infracţiune

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea nu a dorit să comenteze discuţia dintre Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova referitoare la şefia PSD, apreciind doar că unii au noroc că "prostia încă nu e infracţiune în România".

21 oct. 2014, 12:45
Dragnea, despre discuţia dintre Hrebenciuc şi Şova: Mare noroc au unii că prostia nu e infracţiune

„Mare noroc pentru unii este că prostia încă nu e infracţiune în România”, a spus Dragnea marţi la sediul PSD, întrebat de jurnalişti ce părere are despre aceste discuţii în care Dan Şova îşi exprimă dorinţa de a deveni preşedinte al PSD.

ŞEDINŢĂ DE URGENŢĂ la PSD, după demisia lui Viorel Hrebenciuc

Deputatul Viorel Hrebenciuc i-a promis senatorului Dan Şova că îl va susţine să devină preşedinte al PSD, în dauna contracandidaţilor Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea, dacă Şova va face demersuri pentru adoptarea unei legi prin care să fie dezincriminată o faptă penală de care este acuzat Hrebenciuc.

Potrivit stenogramelor DNA, în data de 17 octombrie Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova au discutat în detaliu despre acuzaţiile aduse lui Hrebenciuc în dosarul retrocedărilor, despre condiţiile de incriminare a acestor fapte şi despre riscul de a fi condamnat.

STENOGRAME DNA. Şova: În epoca post Victor, toată lumea merge cu mine/ Hrebenciuc: Boss, să nu fie Liviu