Dragnea, despre mişcările din PSD: Este o expresie pe aici pe unde sunt eu: bahaus, adică agitaţie foarte mare, toţi se ceartă cu toţi

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, susține că a ajuns la vorba lui Marian Vanghelie și arată că în acest moment este o mișcare browniană în interiorul PSD.

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 15:00
Dragnea, despre mişcările din PSD: Este o expresie pe aici pe unde sunt eu: bahaus, adică agitaţie foarte mare, toţi se ceartă cu toţi

„Eu n-am avut o relație foarte bună cu Marian Vanghelie, de-a lungul vremii. Mie îmi place de el că spune lucrurilor pe nume și a avut o expresie: mișcare browniană în politică. Mai este o expresie pe aici pe unde sunt eu: bahaus, adică agitație foarte mare, toți se ceartă cu toți.

Ar fi fost firească o ceartă imediat după ce am plecat eu, dar a trecut un an și ceva. De ce să nu-l sprijine pe cel pe care l-au pus acolo?

Vă dați seama că habar nu am ce face Marcel Ciolacu. Eu doar aud nemulțumiri și le aud de aici. De aici se vede altfel lumea politică, se vede lumea reală. Nu mai este o democrație în România, iar drepturile omului au ajuns să fie un moft.

Din punct de vedere economic firmele stau foarte rău, sunt foarte multe firme care au dat faliment. Programele din agricultură s-au suspendat și subvențiile întârzie. Noi le dădeam în noiembrie, iar acum întârzie.

Se văd vina doar pe pandemie, dar este clar că se dorește continuarea acestui sistem, acestei atitudini.”, a spus Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, după dezvăluirile lui Dragnea privind graţierea: „Nu a înţeles un lucru, nu eram sluga lui”


loading...
Partenerii noștri