Dragnea, despre respingerea lui Shhaideh: Există riscul ca şi preşedintele, la un moment dat, să fie indus în eroare

Președintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că nu știe încă de ce a fost respinsă prima propunere de prim-ministru, Sevil Shhaideh, dar spune că va încerca, prin procedurile legale, să afle ce s-a întâmplat deoarece, la un moment dat, poate exista riscul ca însuși președintele României să fie indus în eroare.

03 ian. 2017, 20:28
Dragnea, despre respingerea lui Shhaideh: Există riscul ca şi preşedintele, la un moment dat, să fie indus în eroare

„Trebuie să aflăm prin procedurile constituționale, legale, parlamentare, trebuie să ajungem la aceste informații, pentru că sunt informații importante și trebuie să înțelegem cum a funcționat acest mecanism, pentru că mi se pare nesănătos. Există riscul ca și președintele României, pentru că totuși este cel mai legitim om din statul român, la un moment dat să fie indus în eroare, ceea ce nu este în regulă. Asta poate fi într-adevăr o problemă de siguranță națională”, a spus Liviu Dragnea, marți seara, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Întrebat care dintre serviciile de informații s-ar fi putut implica, liderul social-democraților a precizat că nu are rost să se dea cu presupusul în acest caz.

Citeşte şi:  Călin Popescu Tăriceanu: Preşedintele nu poate refuza numirea lui Sevil Shhaideh ca ministru. A primit lista înainte să fie publică

„Oamenii nu pot vota la nesfârșit degeaba pentru că o anumită instituție în mod netransparent se gândește să se implice și să-l influențeze pe președinte”, a mai spus Liviu Dragnea.