Dragnea, despre vila din Mamaia care apare în documentele Rise Project: Am început o construcţie pe care am vândut-o

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a fost întrebat, joi, dacă a avut vreun avantaj material de la vila din Mamaia care apare în documentele de la Rise Project, el răspunzând că a fost o construcţie pe care a vândut-o.

RomaniaTV.net
08 nov. 2018, 17:07
Dragnea, despre vila din Mamaia care apare în documentele Rise Project: Am început o construcţie pe care am vândut-o

Întrebat dacă a încasat de pe urma imobilului din Mamaia bani cu chirie sau alte avantaje materiale, Liviu Dragnea a răspuns: ”N-am încasat nicio chirie”.

Întrebat în continuare dacă a încasat alte avantaje, Dragnea a răspuns: ”N-am încasat nicio chirie. Nu ştiu… Ştiu că acolo începusem cam prin 1900 toamna o construcţie, o construcţie pe care în 1900 iarna am vândut-o. Ce s-a întâmplat după aia nu mai ştiu”.

”Citiţi acele penibilităţi din valiză şi vă luaţi informaţiile de acolo”, a mai spus liderul PSD, potrivit News.ro.

Rise Project a arătat, pe baza informaţiilor din valiza primită de la un localnic din Teleorman, că Tel Drum a plătit pentru bucătăria de vară de la reşedinţa lui Liviu Dragnea din Alexandria şi pentru lucrări la „o misterioasă vilă din Mamaia”. Jurnaliştii vorbeau de „un proiect faraonic”, de o vilă cu cinci nivele şi 1.015 metri pătraţi.

Jurnaliştii de la Rise Project mai arătau că Nicoleta Pene a păstrat facturile, devizele de plată şi alte documente legate de negocierile cu firmele de amenajare interioară.

„Până pe 4 septembrie 2010, de exemplu, nota că dintr-un avans de 200.000 de lei, a cheltuit 163.850 pe termoizolare terase, casa liftului, nişte finisaje la etajul 4, faţadă, instalaţie electrică şi balustrade metalice. Pentru geamuri de la balustrade şi rulourile exterioare, o companie de profil din Constanţa (Ghereon Plast) a cerut alţi 8976 euro. Oferta a venit pe 21 ianuarie 2011 pe mailul de serviciu de la Consiliul Judeţean Teleorman al lui Gabriel Davidenco, arhitect-şef al judeţului timp de 15 ani, decedat în 2016. Dau clasă 460 mp de marmură, diferite sortimente, şi 300 mp de granit pentru terase. În total, 41.600 de euro – fără manoperă, şi încă 11.000 de euro pentru barele de inox din jur. Printre documentele ascunse de Nicolete Pene, am găsit oferte de marmură şi o factură proformă din martie 2010, de aproape 16.000 de euro, pentru 200 mp de parchet Merbau, masiv şi stratificat. Plătite de Tel Drum”, preciza Rise Project.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, atac la Rise Project: Mie îmi place de ei chiar şi atunci când sunt penibili