Dragnea, privind restricţiile pentru jurnalişti de la Cameră: Nu e decizia mea, pentru că asta ţine de Secretariatul General

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu ştia că pe holul sălii de plen a fost pus un cordon restrictiv pentru ca ziariştii să nu mai poată fi în apropierea parlamentarilor, adăugând că astfel de decizii sunt luate de către secretarul general al Camerei.

RomaniaTV.net
03 sept. 2018, 17:26
Dragnea, privind restricţiile pentru jurnalişti de la Cameră: Nu e decizia mea, pentru că asta ţine de Secretariatul General

„Nu poate să fie decizia mea, pentru că asta ţine de Secretariatul General al Camerei. Nu ştiam de această decizie. I-am transmis consilierei mele să vă spună că eu tot aici o să vin să vorbesc, în acelaşi timp ştiu că aţi avut întâlniri şi o să mai aveţi întâlniri cu secretarul general al Camerei să vă puneţi de acord cu nişte chestiuni de circulaţie pe aici. Dar asta nu e problema mea”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat de ziarişti dacă ştia că luni a apărut un ţarc pentru presă pe holul sălii şedinţelor de plen.

Întrebat dacă s-a simţit agasat de jurnalişti, Dragnea a negat. „Nu, nici vorbă, puteţi să îmi daţi şi cu camerele în cap, cum aţi lovit alţi parlamentari. Dar dacă aşa înţelegeţi să faceţi presă, aşa o facem. Dar nu eu decid asta. Singurul lucru care cred că e puţin exagerat, dar parcă mi l-aş dori, la baie să pot să merg singur, în rest, nu e o problemă. Am înţeles că şi pantofii vreţi să ştiţi ce pantofi sunt, că sunt din bani publici. Cei mai ieftini, Otter, 200 şi ceva, negri, cu tocul de 1,5 cm”, a mai spus, ironic, preşedintele Camerei, anunţă Agerpres.