Dragnea: PSD îşi doreşte să facă majorităţi cu PP-DD în consiliile judeţene şi locale

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că PSD îşi doreşte să facă majorităţi cu PP-DD în toate consiliile judeţene şi consiliile locale ale localităţilor mari.

RomaniaTV.net
02 iun. 2014, 13:14
Dragnea: PSD îşi doreşte să facă majorităţi cu PP-DD în consiliile judeţene şi locale

Vrem în toate judeţele şi localităţile unde se poate face lucrul ăsta să facem majorităţi cu PP-DD, în condiţiile în care liberalii au hotărât să facă alianţă cu PDL. Nu ştiu dacă o să o facă sau nu, dar vrem ca majorităţile să funcţioneze în continuare şi proiectele de dezvoltare ale comunităţilor locale asumate de primarii şi preşedinţii noştri să poată fi puse în aplicare. Eu v-am spus ce am vorbit cu secretarul general de la PP-DD şi se pare că începem să ne constituim, unde se poate’, a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

El a spus că dacă Dan Diaconescu vrea o alianţă anti-Băsescu, este o veste bună.

‘Asta este o veste foarte bună. Dacă Dan Diaconescu vrea să facem o alianţă anti-Băsescu, suntem acolo. Dacă Dan Diaconescu nu a înţeles că PNL este pro-Băsescu, înseamnă că a fost plecat din ţară’, a susţinut Dragnea.

Întrebat ce se întâmplă cu posturile din deconcentrate pe care le deţineau liberalii, preşedintele executiv al PSD a răspuns: ‘În mod normal, până acum, fiind nişte cetăţeni foarte onorabili (liberalii – n.r.), ar fi trebuit să plece din moment ce ei spun că se aliază cu PDL şi au ieşit din USL, adică au ieşit de la guvernare, în mod normal ar fi trebuit să plece. Dacă nu, înseamnă că sunt ipocriţi’.

Dan Diaconescu vrea ALIANŢĂ împotriva lui Traian Băsescu şi NEGOCIERI cu PSD pentru alianţe în teritoriu