Dragoş Bîrligea, şoferul drogat care a provocat intenţionat un accident grav în centrul Bucureştiului, s-a sinucis

Dragoş Bîrligea, şoferul care, sub influenţa drogurilor, a provocat anul trecut un accident pe Bulevardul Dacia din Capitală în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis, vineri, în propria locuinţă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

RomaniaTV.net
24 mai 2019, 17:49

Surse judiciare au precizat, pentru  MEDIAFAX, că Dragoş Bîrligea, şoferul care a provocat anul trecut un accident în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis vineri, fiind găsit în baia din locuinţa sa, cu venele tăiate. Potrivit aceloraşi surse, poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri s-au deplasat la faţa locului, urmând să fie deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Bîrligea a lăsat şi două plicuri.

Dragoş Bîrligea a provocat, în 2018, un accident pe Bulevardul Dacia din Capitală, în timp ce se afla în maşină cu soţia sa. La acel moment, femeia a recunoscut că a consumat cocaină, împreună cu soţul ei, înainte de a se urca în maşină, iar cearta a început de la un ruj despre care bărbatul a crezut că este un aparat de filaj. Aceasta a spus că bărbatul a ameninţat că o omoară, de aceea ar fi provocat accidentul. După accident, femeia a cerut ordin de protecţie, susţinând că se teme de soţul ei.

Acesta a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

Şapte persoane au fost implicate în acel accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

Teroare în centrul Bucureştiului. Un şofer a intrat intenţionat în mai multe maşini şi a rănit mai multe persoane VIDEO