Dragoş Bucur a stârnit controverse pe Facebook: „La cât mai multe amenzi pentru că te crezi deasupra unei boli”

Dragoş Bucur a stârnit adevărate controverse pe pagina sa de Facebook, după ce a anunţat faptul că nu se vaccinează şi nici nu poartă mască. După această postare, prietenii virtuali s-au împărţit în trei categorii.

10 feb. 2021, 18:50
Dragoş Bucur a stârnit controverse pe Facebook: „La cât mai multe amenzi pentru că te crezi deasupra unei boli”
Dragoş Bucur a stârnit controverse pe Facebook

Dragoş Bucur a stârnit controverse pe Facebook. Mare isterie pe reţelele de socializare a prezentatorului, după o postare. Unii sunt de acord cu el, îl apreciază şi chiar îl încurajează pentru că nu vrea să se vaccineze şi nici să poarte mască: „Buna decizie ! La cât mai multe minți trezite din Matrix . Doamne ajuta!/ Felicitări pentru curaj, e ceva în mainstream să spui asta!/ Eu te admir !! Simt si fac la fel!„.

Citeşte şi: Dragoş Bucur pe Facebook: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Dragoş Bucur a stârnit controverse pe Facebook

De cealaltă baricadă se află cei care îl judecă şi îl condamnă pe Dragoş Bucur pentru faptul că nu respectă legea şi mai mult decât atât, îi poate pune în pericol pe ceilalţi oameni.

Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puțin stupid. Chiar, centură porți?/ Nu ai fi singura dezamagire… Ma refer la oameni de la care as fi avut pretentii/ Incearca sa porti masca. Eviti lungile discutii cu Politia Locala/ Când vrei transplant cu celule stem, dar îți baga celule steer/ Ca nu te vaccinezi e problema ta! Dar daca nu porti masca e si problema noastra, dar si a politiei. La cat mai multe amenzi pentru inconștiență, pentru nesimtire, pentru ca te crezi deasupra unei boli care in RO a ucis 90.000 de oameni, pentru suferinta si efortul supraomenesc al cadrelor medicale care lupta sa ne tina in viata„, sunt câteva mesaje.

„Cred că ai vrut 15 minute de faimă”

O parte dintre cei care i-au lăsat mesaje sunt de părere că postarea este făcută doar ca să iasă în evidenţă. „Crecă ai vrut 15 minute de faimă. Că parcă iar nu mai erai relevant. Bravo, le ai. Acum ce faci cu ele? Tot o reclamă?/ Să fii inadaptat vremurilor în care trăiești e dreptul tău, dar de ce simți nevoia să te lauzi cu asta?/ Dragoș Bucur- ce dacă nu te vaccinezi și nu porți mască. Nu ne interesează și nu cred ca e nevoie sa te lauzi cu asta/ Aceasta este o informatie complet nerelevanta si banuiesc ca nu e nimeni interesat despre ce faci acasa. O informatie interesanta despre spectacole, proiecte culturale, nu avem?„, sunt doar câteva dintre comentariile scrise.

In cazul in care nu aveați pe cine sa înjurați: nu ma vaccinez și nu port masca.

Publicată de Dragos Bucur pe Marţi, 9 februarie 2021