Dragoş Bucur: „Dana Nălbaru m-a agăţat pe mine în trafic, m-a tot claxonat, iar în cinci zile eram căsătoriţi”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt căsătoriți de 18 ani și împreună au 3 copii. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a dezvăluit cum și-a cunoscut soția, dar și cât de repede au ajuns la căsătorie.

05 dec. 2023, 14:02
Dragoş Bucur: „Dana Nălbaru m-a agăţat pe mine în trafic, m-a tot claxonat, iar în cinci zile eram căsătoriţi”

Dragoş Bucur și Dana Nălbaru sunt ceea ce se numește o familie fericită, care se bucură de iubire și înțelegere. Dar sunt puțini cei care știu cum au decis să se căsătorească.

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur și-a spus povestea vieții și a mărturisit că la șase ani de când s-a apucat de actorie, s-a decis să nu-l mai intereseze ce spune gura lumii.

„Nici de bine, nici de rău, adică nu e o chestie de protecție. Eu am propriile mele repere și mai am câțiva oameni a căror păreri contează pentru mine.

O perioadă au fost doi dintre profesorii mei, Mircea Albulescu și Cătălin Naum. Nu mă duceam să-i întreb, dar ascultam ce spuneau. Dana este un reper important pentru mine, de vreo cinci ani a început să fie Sofia, fiica cea mare care face 17 ani și mai sunt câțiva prieteni. Dar și la ei părerile le ascult nișat. Ei sunt oamenii de la care vreau să aud o părere. (…) Oricum o dai, cineva va avea de comentat. Așa că, nu mai bine faci tu ce crezi și lași lumea în pace”, a mărturisit Dragoş Bucur.

Dragoș Bucur, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Dana Nălbaru. Cum s-au cunoscut cei doi soți

Despre soția lui, Dragoş Bucur a mărturisit că este foarte critică, dar acest lucru e bun pentru relație. Cei doi s-au cunoscut în trafic, „undeva pe lângă Regie”. „Eu mergeam la filmare, ea la o repetiție, ne-am văzut în trafic, ne-am făcut semne, am coborât, am vorbit. Ne știam așa, de la televizor și ne văzusem și la casting la „Băieți buni”.

Practic, ea m-a agățat pe mine. M-a tot claxonat, eu nu prea îi răspundeam pentru că eram așa, mai șmecher. Am vorbit puțin și practic din ziua aia aproape că am rămas împreună. Eu filmam unde repeta ea, în aceeași clădire. Ne-am văzut în pauza de masă, am vorbit, iar a doua zi dimineață ne-am întâlnit să bem un ceai. Și după cinci zile am decis că ne căsătorim”, a spus Dragoș Bucur.

Dragoş Bucur: „Dacă-mi spunea o fată de căsătorie, mă ridicam de la masă și plecam”

Părinții l-au susținut în toate deciziile pe care le-au luat în viață, „cel mult în situații mai periculoase au încercat să vorbească despre ce se poate întâmpla. Au vorbit deschis, i-au dat sfaturile pe care le puteau da, ținând cont de experiența lor. „Iar cu Dana a fost foarte simplu. Nu mă auziseră niciodată vorbind despre căsătorie”, a spus Dragoș.

Dana Nălbaru, detalii despre boala teribilă a lui Dragoş Bucur: „A avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant
Era o situație total nouă pentru toată lumea, pentru că Dragoș fugea de la masă dacă o fată îndrăznea să-i vorbească despre un mariaj. „La propriu. Eram atât de mârlan încât mă ridicam de la masă și plecam. Cu Dana nu știu ce s-a întâmplat, pentru că nu sunt din ăsta care are înclinații spre situații deosebite. Soarta sau mai știu eu ce”. Nunta au făcut-o la cinci, șase luni și Dana a rămas însărcinată la jumătate de ani de la căsătorie.

Dragoş Bucur și Dana Nălbaru, o poveste care durează de 18 ani

Și la capitolul copii a fost tot voința divină, pentru că Dragoș Bucur nu îi lua în brațe nici pe nepoți, copiii surorii sale. „pentru mine copiii erau niște broaște fără expresie cel puțin în primul an de viață. Și asta când lumea spunea că zâmbește. Nu înțelegeam, mi se părea că sunt nebuni toți părinții”.

Situația s-a schimbat radical când s-a născut fiica lui, care i s-a părut „atât de frumoasă. Am stat în sala de naștere cu Dana, a făcut cezariană, au dus-o în salon și mi-a spus asistenta să o chemăm când o spălăm. Și atunci am spus eu o spăl, că eu sunt taică-su”, s-a destăinuit fericitul tătic.

Actorul a făcut câteva dezvăluiri și despre copiii săi. Despre Kadri, în vârstă de 8 ani, spune că nu e tocmai normal în sensul că citește extraordinar de mult, încă de la doi ani! „La el e nativ. Avem trei copii, dar nu sunt la fel. Sunt copii normali, dar el e nu-i normal, e anormal.

El a început să citească pe la 2 ani. A început să știe literele și să citească niște cuvinte. Ne jucam prin nisip și i-a plăcut, dar nu l-am obligat. Nu ne-am propus să îl facem să citească mai mult”, a precizat Dragoș Bucur.