Dragoș Bucur, dezvăluiri emoționante despre adopția fiicei lui. Care sunt riscurile uriașe în cazul unui copil adoptat: „Nu întodeauna se termină bine”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au o relație extrem de stabilă și de echilibrată. Cu mai mult timp în urmă, cei doi au decis să adopte o fetiță, pe Roxana. Actorul a dezvăluit care sunt cele mai mari provocări atunci când vine vorba despre o adopție.

05 dec. 2023, 18:24
Dragoș Bucur, dezvăluiri emoționante despre adopția fiicei lui. Care sunt riscurile uriașe în cazul unui copil adoptat: „Nu întodeauna se termină bine”
Dragoș Bucur, dezvăluiri emoționante despre adopția fiicei lui. Care sunt risucurile uriașe în cazul unui copil adoptat: „Nu întodeauna se termină bine”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt într-o relație de mulți ani și au fost extrem de rezervați în privința detaliilor  din viața lor personală. Despre familia lor au vorbit rar, chiar dacă au fost mereu în atenția publicului. Dragoș Bucur, jurat la Românii au talent, se mândrește în special cu copiii săi, exprimându-și mândria cu discreție. Un subiect sensibil despre care a fost întrebat de-a lungul timpului este adopția Roxanei.

Citește și: Dragoş Bucur: „Dana Nălbaru m-a agăţat pe mine în trafic, m-a tot claxonat, iar în cinci zile eram căsătoriţi”

Actorul și soția sa au decis să adopte un copil acum ceva timp. Într-un interviu pentru podcastul lui Cătălin Măruță, soțul Danei Nălbaru a recunoscut că îi este dificil să discute despre această etapă din viața sa. Află mai multe despre ce spune Dragoș Bucur, juratul de la Românii au talent, cu privire la adopția fiicei sale.

„E foarte complicat să vorbeşti despre astfel de decizii pentru că sunt nişte decizii atât de nuanţate încât e greu să le spui în cuvinte. E un tăvălug de emoţii, nişte decizii de moment, de schimb de priviri… I-am spus că este adoptată, desigur. Roxana avea 5 ani când a venit la noi, deci a conştientizat totul”, a declarat juratul de la Românii au talent.

Dragoș Bucur recunoaște că la început au fost încercaţi de tot felul de gânduri şi temeri, dar în final s-a dovedit că decizia pe care au luat-o a fost cea mai bună.

„Astea sunt nişte temeri absolut reale şi este firesc să le ei. Mai ales că nu întodeauna se termină bine. Ştiu şi astfel de poveşti… Gândeşte-te că cei mai mulţi dintre copiii înfiaţi sunt copii abuzaţi! Gândeşte-te că ei sunt deja formaţi la 5-6 ani, tu trebuie să le îndrepţi drumul, nu ştii ce ai de făcut, e un drum foarte alunecos. Da, temerile sunt reale şi justificate. Nu îi cunosc părinţii, nu ştiu cine sunt”, a explicat Dragoș Bucur.

Dragoş Bucur a abordat acest subiect în urmă cu ceva timp şi în podcastul lui Mihai Morar. Atunci, vedeta a dezvăluit că dorința de a adopta un copil exista în familia sa de mult timp. Atât el, cât şi soţia lui, şi-au dorit să schimbe viaţa unui copil cu care soarta cu a fost atât de blândă. Au reuşit acest lucru în Dragoșțdoar 4 luni.

„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta. Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a mai povestit vedeta, în podcastul „Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar.

Citește și: Rețeta de pâine țărănească cu cartofi a lui Dragoș Bucur. Cum să iasă gustoasă și pufoasă