Dragoș este unul dintre muncitorii morţi în accidentul din Gorj. Avea doar 29 de ani şi soţia lui este însărcinată

Dragoş Pîrjol este unul dintre cei trei muncitori de la cariera Jilţ Sud morţi în accidentul de marți de la Complexul Energetic Oltenia. Era cel mai tânăr. Peste puțin timp urma să devină tată.

18 ian. 2023, 10:37
Dragoș este unul dintre muncitorii morţi în accidentul din Gorj. Avea doar 29 de ani şi soţia lui este însărcinată

Dragoş Pîrjol a murit marți în accidentul rutier de la cariera Jilț Sud. O autoutilitară care transporta muncitori a căzut la o diferenţă de nivel de aproximativ trei metri. Pe lângă Dragoș și-au pierdut viața alți doi angajați cu vârste de 38, respectiv 48 de ani. Poliţia a deschis dosar pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Citește și: Imagini dramatice de la locul tragediei din Gorj! Fratele unuia dintre minerii morți, distrus de durere: „Cum, mă, cum să fie mort? Poate trăia dacă aveau drumuri făcute!”

Dragoş Pîrjol avea 29 de ani. Tânărul se angajase de doar 4 luni în carieră pentru că dorea să asigure un trai decent familiei sale, indiferent de condițiile în care trebuia să muncească. În curand avea să devină tată. Soția lui, Roxana, este însărcinată.

Tânărul a lăsat în urmă părinți și frați înmărmuriți de durere și o soție care nu își mai poate găsi liniștea la gândul că cel mic nu își va mai cunoaște niciodată tatăl.

Apropiații i-au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe pe pagina lui de socializare.

„În aceste clipe de adâncă tristeţe îmi este foarte greu sa găsesc cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi sau a unui prieten! Sincere condoleanţe familiei îndoliate, sa ai grija de Roxi de acolo de sus și drum lin printre ingeri prieten drag”, a scris un prieten.

Citește și Ministrului Energiei, Virgil Popescu, primele declarații după accidentul cumplit de la Complexul Energetic Oltenia: „Este cumplit. Nu putem lăsa o asemenea tragedie fără răspuns”

„Drum lin către îngeri Dragoș… Să ai grijă de acolo de sus de Roxi și de copilul vostru, să veghezi mereu spre binele lor !!!”, este un alt mesaj postat pe contul de Facebook al lui Dragoș.