Dragoş Pâslaru, actorul care a părăsit scena pentru haina monahală FOTO

Unul dintre cei mai importanţi actori pe care i-au avut scena şi filmul românesc a schimbat la începutul anilor '90 costumele fastuoase de la teatru pe umila haină monahală. Dragoş Pâslaru s-a retras din lumina reflectoarelor la o mănăstire aflată la 1.500 de metri altitudine, într-o linişte absolută din vârful masivului Buila, judeţul Vâlcea. Jurnaliştii de Cancan au surprins în câteva imagini viaţa pe care o duce acum fostul actor.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 08:51
Dragoş Pâslaru, actorul care a părăsit scena pentru haina monahală FOTO

Dragoş Pâslaru a ales să-şi trăiască restul zilelor în inima munţilor, fără apă şi curent. Artistul a renunţat la viaţa agitată a Capitalei după Mineriadele din 1990. El a fost bătut de ortaci şi a stat în comă în spital. La puţină vreme după ce s-a refăcut, a decis să îmbrace haina monahală. Dragoş Pâslaru a renunţat la toate şi L-a îmbrăţişat pe Dumnezeu. Este acum părintele Valerian şi îşi duce viaţa acolo unde doar vulturii se avântă.

Înainte de a alege viaţa în sutană, el a fost un actor iubit şi apreciat. Putea acoperi partituri de mare profunzime, reuşind să interpreteze cu har atât personaje negative, cât şi pozitive. A jucat alături de actori precum Mircea Diaconu, Ştefan Iordache sau Adrian Pintea.


loading...
Partenerii noștri