Dragoş Săvulescu plăteşte o avere pentru luxul din Mykonos, dar soţia lui nu are o stare psihică bună

Dragoş Săvulescu plăteşte o avere pentru luxul din Mykonos. Omul de afaceri a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor şi nu poate părăsi Grecia până în luna septembrie.

20 aug. 2021, 08:59
Dragoş Săvulescu plăteşte o avere pentru luxul din Mykonos, dar soţia lui nu are o stare psihică bună
Dragoş Săvulescu plăteşte o avere pentru luxul din Mykonos

Dragoş Săvulescu plăteşte o avere pentru luxul din Mykonos. Fiind nevoit să rămână în Grecia, afaceristul şi-a închiriat una dintre cele mai scumpe vile din Agios Lazaros, pentru plăteşte, lunar, o chirie de 87.500 de euro.

Citeşte şi: Reacţia iubitei lui Dragoş Săvulescu, după ce s-a spus că l-a dat de gol pe afacerist

Dragoş Săvulescu plăteşte o avere pentru luxul din Mykonos

Potrivit presei din Grecia, citată de click.ro, Săvulescu şi-a reînnoit contractul până la sfârşitul lunii septembrie, cu dreptul de a-l mai prelungi până la finalizarea procedurilor judiciare. Prin urmare, nota de plată se va ridica la aproape 200.000 de euro pentru două luni petrecute în Mykonos.

Vila de opt camere dotate cu jacuzii şi două piscine are o vedere panoramică spre Marea Egee. Mai mult, cei doi pot beneficia de bucătar, gărzi de corp sau de servicii spa.

Cu tot luxul şi confortul de care au parte, potrivit sursei menţionate mai sus, soţia lui nu este în cea mai bună stare psihică.

Omul de afaceri a fugit din țară înainte ca instanţa să îl condamne definitiv şi s-a stabilit în Italia, unde Curtea de Apel din Napoli a respins cererea României de extrădare. Mai mult, judecătorii italieni i-au transformat cei cinci ani şi jumătate de închisoare cu executare în doi ani şi cinci luni, dar cu suspendare pe teritoriul Italiei, decizie nerecunoscută de către instanțele din România.