Dragoste fără bariere între o femeie de 61 de ani şi un tânăr de 24. Cei doi se iubesc pătimaş şi s-au logodit. Prima întâlnire au avut-o când băiatul avea doar 15 ani – FOTO

O femeie de 61 de ani și iubitul ei de doar 24 de ani au sfidat toate graniţele. Cei doi şi-au declarat iubirea şi s-au logodit în ciuda unei diferențe de vârstă de 37 de ani.

13 aug. 2021, 12:49

Dragoste fără bariere între o femeie de 61 de ani şi un tânăr de 24. Quran McCain, acum în vârstă de 24 de ani, și logodnica sa, Cheryl McGregor, în vârstă de 61 de ani, din Georgia, s-au întâlnit prima dată pe când tânărul avea doar 15 ani, însă aceştia insistă că nu au avut o relaţie de dragoste până anul trecut.

Dragoste fără bariere între o femeie de 61 de ani şi un tânăr de 24. Cei doi se iubesc pătimaş şi s-au logodit

În ciuda faptului că el este mai mic decât unul dintre copiii ei, amândoi spun că viața lor intimă este fantastică și au o chimie excelentă. Bunica a spus că este supărată de comentariile pline de ură postate online, unde împărtășește cu mândrie videoclipuri din viața lor.

Perechea curajoasă a creat chiar și un cont Only Fans pentru conținutul lor mai plin de viață.

Quran a spus: „Chiar dacă este o diferență de vârstă, nu ne gândim niciodată la asta, deoarece Cheryl are un spirit, suflet și inimă foarte tinere. „Cred că cea mai deranjată şi proastă concepţie este aceea că o folosesc sau aștept să fiu pus în testament.”

Cheryl a spus: „Este diferit, este uimitor, este foarte ok cu mine și cred că este pentru că este un bărbat mai tânăr. Quran McCain, în vârstă de 24 de ani, care este acum logodit cu Cheryl McGregor, în vârstă de 61 de ani, s-a întâlnit cu iubirea vieţii lui când avea doar 15 ani și lucra la o Dairy Queen, unde fiul ei era managerul său. Cheryl are un copil mai mare decât logodnicul ei și este cu doar șase ani mai mică decât bunica tânărului.

Nu aș putea avea asta cu nimeni altcineva, el este foarte sensibil și cu asta nu am avut de-a face niciodată ”

Contul lor TikTok, @ ttvleolove-3, are un număr de peste 826.000 și aproape 13 milioane de aprecieri.

„Nu ne-am gândit prea mult unul la celălalt – ea a condus o Carrera albastră și acesta este singurul motiv pentru care am observat-o!” , a spus el

În cele din urmă și-a părăsit slujba, iar perechea a pierdut contactul, până pe 4 noiembrie anul trecut, când Quran a mers la magazinul în care Cheryl lucra ca şi casier.

Citeşte şi: Iubire pătimaşă la Vaslui. Şi-a reclamat la poliţie iubita cu 30 de ani mai tânără, după ce l-a păcălit să îi trimită zeci de mii de euro!