DRAGOSTEA COSTĂ! Suma uriaşă cheltuită de Alex Bodi pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

Alex Bodi a făcut eforturi imense pentru a-i recâștiga încrederea fostei lui soții, Bianca Drăguşanu. Acuzat că a batut-o, dar şi că a înşelat-o, afaceristul a scos din buzunar zeci de mii de euro pentru a fi iertat.

08 apr. 2020, 09:37
DRAGOSTEA COSTĂ! Suma uriaşă cheltuită de Alex Bodi pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

Alex Bodi nu se uită la bani când vine vorba de Bianca Drăgușanu și încearcă din răsputeri să o recucerească pe fosta lui soție.

Alex Bodi şi-a tăiat venele, pentru ca Bianca Drăguşanu să îl ierte: „M-a bătut rău în maşină, apoi mi-a pus 6.000 de euro în cont”

„Bianca și Alex sunt bine acum, se vede că el o apreciază mai mult și încearcă să-și spele păcatele, să o facă pe ea să-i uite greșelile. Îi gătește, se poartă exemplar cu ea, sunt o adevărată familie împreună. Alex o răsfață, oricum se vede de la poștă că nu poate să trăiască fără ea, nu degeaba a venit din Londra și a plătit 25.000 de euro pe un zbor privat. Pare că și-a învățat lecțiile. A amenajat chiar și o sală de sport pentru Bianca, îi pregătește micul dejun, cina, o tratează foarte bine. Sunt în autoizolare amândoi la el acasă, de când s-a întors Alex din Londra, locuiesc împreună, lucru care nu s-a mai întâmplat înainte. Se vede că face sacrificii pentru a o recuceri”, au declarat surse apropiate cuplului pentru Cancan.

Mama Biancăi Drăguşanu a sunat la 112! Susţine că a fost agresată de Alex Bodi. Poliţia a intervenit DE URGENŢĂ

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit de mai multe ori înainte de a deveni soț și soție în luna august a anului 2019. Chiar și după ce s-au căsătorit au fost protagoniștii mai mult scandaluri publice, iar frumoasa blondină a vrut să pună punct căsniciei la doar o lună după căsătorie, după o ceartă în luna de miere. A mai urmat o tentativă de divorț în decembrie 2019. În martie 2020, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat. Acum, cei doi foști soți au decis să lupte în continuare pentru relația lor.