Dragostea nu are limite! Un român s-a însurat într-o emisiune TV din Franța! Bucatele de la nuntă au fost gătite de una dintre câștigătoarele „Chefi la cuțite”

La data de 6 mai 2023, Adrian și Sahra Covaci au rostit „da" în fața autorităților, la primărie, dar și sub atenta observație a camerelor de filmat ale emisiunii „4 nunți pentru o lună de miere”.

06 dec. 2023, 19:38
Dragostea nu are limite! Un român s-a însurat într-o emisiune TV din Franța! Bucatele de la nuntă au fost gătite de una dintre câștigătoarele „Chefi la cuțite”
Dragostea nu are limite! Un român s-a însurat într-o emisiune TV din Franța! Bucatele de la nuntă au fost gătite de una dintre câștigătoarele „Chefi la cuțite”

Pe data de 6 mai a acestui an, Adrian și Sahra Covaci și-au unit destinele în fața camerelor de filmat ale emisiunii „4 mariages pour une lune de miel” (4 nunți pentru o lună de miere), difuzată ulterior, în data de 4 decembrie, pe TFX, în Franța. Cu doar o lună înainte de ziua cea mare, Adrian, care activează ca steward, și Sahra Covaci, antreprenor independent, nu se așteptau deloc să fie invitați de echipa de producție să participe la emisiune.

Citește și: Ea este Doina, doctorița româncă ucisă cu sălbăticie în Franța! Tânăra urma să se căsătorească

„M-am înscris în urmă cu mai bine de un an pe site-ul de casting și nu am mai fost contactată niciodată”, spune Sahra. Așa că au început pregătirile, iar lista de invitați a crescut… În cele din urmă, aproape totul era gata când au primit vestea: „Am primit confirmarea oficială cu o săptămână înainte de nuntă”, își amintește tânăra de 19 ani.

O masă suplimentară a fost pregătită pentru invitații emisiunii, marcând astfel începutul evenimentului chiar în fața camerelor de filmat.

„A fost o experiență minunată: nici măcar nu ne-am dat seama că erau camerele de filmat acolo”, spune cuplul.

Cei doi și-au rezervat un moment special în cadrul evenimentului lor și pentru a face jurământul „Aropsaidirits ep ed ataipoc erits“.

În ceea ce privește întâlnirea cu celelalte mirese din emisiune, „a mers foarte bine” și amândoi au „amintiri frumoase”. Deși nu au știut dinainte de montajul emisiunii, pe care l-au descoperit în același timp cu telespectatorii, ei susțin că „nimic nu a fost exagerat” și că „nunta ar fi decurs la fel dacă nu ar fi fost filmată”. Cu excepția analizei critice a celorlalți concurenți, care își vor dedica întreaga zi examinării rochiei de mireasă, a modului în care este decorată sala de recepție, aranjamentul mesei, deschiderii balului și atmosferei generale a nunții, totul a decurs firesc.

Adrian și Sahra s-au întâlnit cu trei ani în urmă, în timpul unei mese de familie, în perioada sărbătorilor. După ce au locuit în centrul orașului Beauvais, au decis să se mute în Goincourt.

Decizia de a participa la această emisiune a fost una luată în mod reciproc, mai ales că tema nunții lor a fost un mix cultural franco-român, prezentat în Salle des Deux Collines.

Cu această ocazie, Floricuța – Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite România, s-a ocupat de meniul de nuntă. „Era foarte importantă această masă”, afirmă Adrian, și cred că a lăsat mulți invitați fără cuvinte! Au fost în total 130 de persoane.

Florica, câștigătoarea competiției Chefi la Cuțite din România, a pregătit o masă de nuntă bogată în specialități franțuzești și românești.

Citește și: Franța scumpește țigările în încercarea de a de „a reduce consumul de tutun”