Dragostea nu are vârstă! Pentru că nu are Tinder, o pensionară a apelat la metodele clasice pentru a-și găsi sufletul pereche. Ce pretenții are bătrânica: „În căutare de…”

Dragostea nu ar trebui să țină cont de reguli precum vârsta, iar o pensionară a înțeles perfect și și-a asumat în totalitate acest principiu. Metoda inedită prin care încearcă să își găsească sufletul pereche.
Alina Costache
22 mai 2024, 18:58
Dragostea nu are vârstă! Pentru că nu are Tinder, o pensionară a apelat la metodele clasice pentru a-și găsi sufletul pereche. Ce pretenții are bătrânica: „În căutare de...”
Dragostea nu are vârstă! Pentru că nu are Tinder, o pensionară a apelat la metodele clasice pentru a-și găsi sufletul pereche. Ce pretenții are bătrânica: „În căutare de...”

Poate că aplicațiile de tipul Tinder sunt perfecte pentru tineri, însă pentru o pensionară varianta „digitală” nu a funcționat prea bine, așa că a decis să apeleze la metodele clasice pentru a-și găsi sufletul pereche. Pentru că indiferent de vârstă pretențiile sunt mari, bătrânica a vrut să fie explicită încă de la început, motiv pentru care a întocmit o listă de „cerințe” pe care viitorul iubit trebuie să le împlinească.

Citește și: Pensionară din Brașov, amendată pentru florile plantate în curtea blocului. Cați bani trebuie să dea bătrâna: „Nu-mi mai iau pâine și o plătesc”

Bătrânica a luat frumos un pix și o foaie de hârtie și a scris negru pe alb ce își dorește de la bărbatul perfect, pe care speră să îl aibă în viața ei. „Anunțul” matrimonial a fost lipit de pensionară pe peretele din grădină, iar un utilizator al platformei X a decis să îi „sporească” șansele pentru a-și găsi iubirea, motiv pentru care a postat o fotografie cu bilețelul femeii.

Anunțul suna astfel: „Bătrână singură. Interese: Dansul, grădinăritul, plimbările pe plajă. În căutare de un domn slab, bine îmbrăcat și bărbierit. TREBUIE SĂ AIBĂ MAȘINĂ. Fără HANDICAP.”

Cu toate că apelul a fost bine intenționat, unii utilizatori au criticat-o pe pensionară pentru că era prea pretențioasă. În timp ce unii au râs, alții au considerat că nu trebuie criticată și că poate mulți nu știu povestea adevărată care se ascunde în spatele acestui anunț.

„Începe dulce, apoi devine întunecat, foarte rapid.”, „La început a fost cam dulce, sper că își găsește pe cineva. Acum mi-am schimbat părerea.”

„Odată am refuzat o întâlnire când mi-a dezvăluit că are aceeași afecțiune pe care o avea și soțul meu. 10 ani de a vedea pe cineva pe care îl iubești în durere și, în cele din urmă, murind din cauza acesteia. Nu aș putea face asta din nou. Formularea ei a fost ne-necesară, dar nu știm povestea ei.”,

„Este prea ușor să judecăm persoanele în vârstă pentru folosirea limbajului generației lor în locul nostru. Ea se adresează propriei generații și, fiind bătrână, presupun că nu vrea să fie împovărată în anii săi finali.

„Nu știm de ce. Dacă nu poți spune cine îți dorești la vârsta ei, atunci când să o faci?”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților.

Persoana care a publicat mesajul pe Twitter a menționat că nu se aștepta ca postarea să devină atât de populară. A rămas surprinsă de reacția oamenilor și de impactul pe care l-a avut anunțul în mediul online.

„Nu mă așteptam să intereseze pe cineva atât de mult! Vreau să subliniez că am contribuit și eu la popularizarea acestei postări prin publicarea ei, dar evident că nu am avut niciodată intenția să rănesc sau să fac rău OP-ului (celui care a postat inițial). Social media este un loc pentru glume, dar și un loc al unor urâțenii ciudate, așa că să fim blânzi, nu?”, a transmis persoana ce a publicat mesajul pensionarei.

Citește și: Dana Budeanu, la Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii. Discuție emoționantă cu o pensionară: „O să fie bine, doamnă”

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul pe care Nicolae Ceaușescu l-a adorat. A ajuns acum o ruină, iar locuitorii se plâng de condițiile grele în care trăiesc
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Atacuri ucrainene asupra sistemelor antiaeriene rusești din Crimeea
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?