Theo Rose face dezvăluiri emoționante. Vedeta în lacrimi pe Instagram: „Alegeți pe cine vă irosiți timpul”

Theo Rose comunică deschis cu fiecare ocazie pe care o are. Artistei nu i-a fost niciodată rușine să recunoască public ce se întâmplă în viața ei și să admită atunci când este vulnerabilă. Acest lucru s-a întâmplat și de această dată, când artista a făcut o dezvăluire extrem de emoționantă.

28 feb. 2023, 21:14
Theo Rose face dezvăluiri emoționante. Vedeta în lacrimi pe Instagram: „Alegeți pe cine vă irosiți timpul”

Theo Rose este una dintre cele mai active vedete de pe rețelele de socializare. Nu are nicio problemă în a împărtășii cu fanii ei fiecare detaliu din viața ei, chiar și atunci când se confruntă cu situații mai puțin plăcute. Tocmai din acest motiv oamenii urmăresc cu drag și interes fiecare postare a artistei. Aceasta a făcut o mărturisire extrem de emoționantă recent, chiar pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Bunica lui Theo Rose, show pe TikTok, la 81 de ani. „Are voce frumoasă mamaia dumneavoastră” VIDEO

Aceasta a fost prezent la concertul idolului ei din industria muzicală. Este vorba despre Jessie J, despre care Theo Rose a recunoscut că a fost inspirația ei din punct de vedere al carierei. Concertul la care a participat a avut un impact extrem de mare asupra artistei. Aceasta a rămas șocată de ceea ce a văzut.

„V-am zis că am fost aseară la Jessie J la concert. Bă, atâta am înțeles, adică eu cu asta am plecat, ăsta e cel mai important lucru cu care am plecat și pe care mi-am dorit să vi-l spun. Aveți grijă ce idoli vă alegeți, pe cine vă irosiți timpul ăsta petrecut online, că mare parte din el e un timp irosit, chiar și la mine, eu stau o grămadă pe dracu ăsta de telefon. Dar dacă e ceva ce nu o să regret niciodată e că în copilărie am petrecut săptămâni întregi studiind-o pe Jessie J, căutând absolut orice material cu ea existent online…”, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

Theo Rose: „Plângeam și eu și Anghel”

Theo Rose nu s-a ferit să recunoască că a fost extrem de emoționată pe parcursul concertului și, mai mult, a admis că a plâns de multe ori în timpul spectacolului. La fel de emoționant pentru Theo Rose este și faptul că ea și cu artista internațională s-au „sincronizat” fiind amândouă însărcinate în același timp. Cântăreața a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Jessie J.

”Bă, aseară am trecut prin toate stările cu ea împreună. Pe lângă faptul că e coincidența asta cu sarcina, am fost mândră de ea, adică mândră rău. N-am auzit așa performance live, improvizat, adică erau repetate piesele, dar mult din ce făcea ea era pe loc. Atât de spontană, atât de amuzantă, caterincă, sinceră, reală, adevărată. Am bocit în ultimul fel și dacă nu erau oameni în jurul meu boceam tare, cu sunet, de la început până la sfârșit, așa tare m-am bucurat pentru ea. Eu sunt mândră de idolul pe care mi l-am ales, asta zic”, a mai spus artista.

”Pentru mine a fost mereu cea mai tare. Și așa rămâne. Toți ne găsim într-o lume un om pe care să-l iubim, admirăm, pe care să-l urmăm în unele privințe și care să ne inspire. Ea e omul meu și al tuturor oamenilor. I-a scris o piesă copilului ei. Plângeam și eu și Anghel”, a concluzionat viitoarea mămică a showbiz-ului românesc.

Citește și: Anghel Damian nu vrea să o ia de soţie pe Theo Rose. Prima reacţie a artistei: „S-au întâmplat repede toate”